Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 73 m² bez realitkySokolovská, Jihlava - Bedřichov u Jihlavy, Kraj Vysočina

Sokolovská, Jihlava - Bedřichov u Jihlavy, Kraj VysočinaVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč


Pronajímáme plně vybavený byt 2+1 v přízemí cihlového rodinného domu s velkou zahradou. V domě jsou celkem dva byty, v prvním patře se nachází ještě jeden obydlený byt. Dům se nachází na ulici Sokolovská, kousek od přírody (lesy, louky, Borovinka), cyklostezky, aquaparku, ale zároveň pár minut pěšky od supermarketů (Kaufland, Albert, Obi, večerka/pekařství) a čtvrt hodiny pěšky do centra (pět minut autobusem).

Možnost posezení na zahradě, kde je i houpačka. Lze využívat i garáž, parkování před domem i za domem (vstup z horní i dolní ulice), skladové prostory ve sklepě či na půdě a případně i rodinnou chatu u Vranovské přehrady.

K nastěhování nejlépe počátkem roku 2017, záleží na domluvě. Ideální pro více osob, rodinu, klidně i s dětmi. Preferujeme nekuřáky, nedoporučujeme lidem se silnou alergií na kočky. V případě shody na nezbytných úpravách bytu hradíme z nájmu. Vratná kauce při nastěhování ve výši jednoho nájmu. Zálohy za energie, vodu zahrnují i poplatky za popelnice.

Ráda zodpovím jakékoliv další dotazy. Osobní prohlídky téměř každý den, volejte prosím na číslo 777666710.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453561
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha73
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.