Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 133 m² bez realitkyRybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Rybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Cena5 699 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 169 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte ideální místo k bydlení v Brně? Prodej bytu KTERÉMU PROSTĚ NIC NECHYBÍ: (více info na http://www.superflatbrno.eu/ )

Exklusivní poloha, PARKOVÁNÍ BEZ PROBLÉMŮ, bezpečná lokalita, renovovaný cihlový bytový dům.

Krásný prosluněný a pozitivně laděný byt, nadstandardně zařízený, připravený k okamžitému nastěhování. Vhodný i jako investice se zajímavým měsíčním výnosem z pronájmu v lokalitě, kde se nemovitosti dlouhodobě zhodnocují o cca 20-30% ročně. Tento byt má snad jen samá pozitiva. Nejvhodnější je pro pár, ale kvalitní zázemí v něm najde i menší rodina či jednotlivec. ;-) Moderní mezonetový byt 4+kk, 142+ m² podlahové plochy na ulici Rybářská, Staré-Brno. Byt byl vystavěn (na místě původní půdy) v roce 2005 a rozšířen o balkon 12 m² v roce 2010 společně s celkovou a zdařilou rekonstrukcí 5-ti patrového cihlového prvorepublikového bytového domu. Tichá a velmi pěkná lokalita v sousedství Brněnského výstaviště, vysokých škol a Masarykovy čtvrti a s kompletní občanskou vybaveností (s dosahem do pár set metrů od domu) dělá tento byt velmi výjimečným a příjemným pro život.

Dispozice: Prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní a s otevřeným patrem (určeným např. pro knihovnu, tiskárnu a přespání pro návštěvy). Ložnice s útulnou šatnou, dva malé pokoje či pracovny, wc a koupelna s vanou jsou samozřejmostí. ;-) Do vybavení bytu patří např. kombinovaný eco-plynový kotel,dřevěné podlahy, obložkové interiérové dveře, bezpečnostní vstupní dveře s 9-ti bodovým zámkem, atd. Za minimální příplatek k základní ceně pak např.: 2x invertorová designová klimatizace (s minimální spotřebou), kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči, zakázkové vestavné skříně, zánovní sedací souprava z eco kůže, kožený konferenční i jídelní stůl se židlemi, apod. Terasa/balkon je příjemně a prakticky osvětlená a je možné ji kompletně zakrýt markýzou (jak horizontálně, tak vertikálně), podlaha terasy/balkonu je z dřeviny: bankirai a na terase je úložný prostor na zahradní nábytek, sportovní vybavení, apod.

142+ m² podlahové plochy

110m² byt + 12m² balkon + 16m² úložných prostor + 4m² sklep + navíc podíl na nebytovém prostoru (kadeřnictví)

Samozřejmostí tohoto bytu je: dostatek úložných prostor (16m²) + vlastní zděný a zrekonstruovaný sklep (4m²). V domě je zánovní výtah Schindler z roku 2010 a nová střecha. Dům prošel kompletní zdařilou rekonstrukcí v letech 2009-2010 (včetně elektroinstalace, inženýrských sítí, statického a hydroizolačního zajištění, atd.).

------------------------------

Jedinečná příležitost a investice. || Byt je zařízen a připraven k okamžitému nastěhování. || Byt s velmi nízkou spotřebou a příspěvky. || Kvalitní materiály a provedení. || Komfort na krásném a velkém balkonu s "luxusní" orientací na SZ. || Součástí bytu je velké množství úložných prostor a šatna.

------------------------------

Bližší informace na http://www.superflatbrno.eu/

Při slušném a rychlém jednání možné další výhody či sleva!

------------------------------

Pozn.: Podrobný rozpis ceny dovybavení na http://www.superflatbrno.eu/index-4.html

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453577
Dispozice4+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha133
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.