Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 170 m² bez realitkyKarlova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Karlova, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 770 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodáme kompletně zrekonstruovaný rodinný dům v Berouně, v klidné vilkové čtvrti a původní zástavbě - Závodí. Dům má vyměněné rozvody elekřiny vody, plynového topení. Vytápění je zajišťováno plynovým kotlem či krbovými kamny značky Jotul. Ohřev vody je prostřednictvím separátního plynového bojleru. Dům má plastová okna, dřevěné bezpečnostní dveře zateplenou fasádu bílé barvy, novou střešní krytinu Bramac,okapyLindab, měděné parapety, dům má bezpečnostní systém. Celková zastavěná plocha je 167m. Zastavěná plocha včetně nádvoří je 229m, zahrada potom 257m.

V přízemí je chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, kancelář a koupelna. V druhém patře je chodba, podkrovní pokoj, WC s umyvadlem a krásná půda, připravena pro realizaci půdní vestavby. Podlahy jsou položeny nové - beton s dlažbou, v obývacím pokoji dubová podlaha, v ložnici původní parkety.

Na zahradě položena zámková dlažba, domek má nový plot. U domu je prostorné osvětlené stání ze dřeva a makrolonu pro tři auta a karavan. Ve stejném stylu je i zahradní pergola. Zahrada je okrasná, kombinace stromů, keřů, květin, součástí je i zahradní jezírko. Dům je v blízkosti nemocnice, autobusová zastávka cca 500m od domu, škola i školka v ulici, proto je domek vhodný pro rodinu s dětmi. Dojezdová vzdálenost na Zličín cca 15min autem. Cena 5,9mio je pevná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453580
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha170
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.