Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 312 m² bez realitkyStaňkovská, Praha - Hostavice

Staňkovská, Praha - Hostavice
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji polovinu pozemku číslo 440 v ulici Staňkovská o velikosti 312 m2. Pozemek je velmi dobře situován vzhledem k dopravní dostupnosti: MHD - autobusová zastávka 85 metrů od domu, vlaková stanice 750 metrů od domu. Metro B je vzdáleno autem či autobusem cca 9 minut jízdy.

Zahrady obou domu jsou směřovány na jih. Na pozemku je dům A (pravá polovina naše, a dům B (levá polovina) je předmětem prodeje.Pozemek je kompletně zasíťován (viz příloha PVK - pražské vody a kanalizace) a sítě jsou zakončeny v kanalizační a vodovodní šachtě. Elektrický pilíř je rovněž na pozemku a stačí jej osadit hodinami od PRE. Stavební povolení bylo vydáno 16.1.2017. V projektu vidíte finální usazení domů na pozemek, včetně řešení parkování na pozemku a rozložení jednotlivých místností v domech. My budeme realizovat naší polovinu společností RD Rýmařov a bude se jednat o dřevostavbu (energetická náročnost budovy je B - tedy velmi úsporná). Není však podmínkou stavět se stejnou společností-pokud by jste chtěli stavět též s RD Rýmařov- dům se jmenuje NOVA 101 a na jejich stránkách se o něm dozvíte více. Dům tohoto typu bez garáže by kompletně měl stát do 2.650.000,- včetně základové desky. Budoucí dům B - pravá strana bude mít zastavěnou plochu 79m2. Celková plocha podlahová domu bude 125,5m. Je počítáno se dvěma parkovacíma stání pro auta pro každou z polovin. Veškeré bližší info mohu podat osobně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453658
VlastnictvíOsobní
Plocha 312

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.