Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 152 m² bez realitkyAleje, Ostrava - Hošťálkovice, Moravskoslezský kraj

Aleje, Ostrava - Hošťálkovice, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 769 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám samostatný rodinný dům o dispozici 4+1, zastavěnou plochou 152 m2, dvěma podlažími, na pozemku o výměře 733 m2 v žádané a klidné lokalitě v blízkosti centra Ostravy. Dům byl kolaudován v r. 1970, v r. 1989 proběhla kolaudace přístavby se samostatným vchodem na zahradu. V 1.NP se nachází sklepní prostory, garáž, dílna, plynový kotel, solární bojler pro ohřev vody a úložné prostory. Ve 2.NP se skrze centrální halu vchází do 4 samostatných neprůchozích pokojů, kuchyně a na terasu a zahradu. Kuchyň a obývací pokoj mají samostatné balkony, pracovna je vybavena krbem, na podlahách původní dřevěné parkety a PVC. Ve všech pokojích kromě kuchyně a obývacího pokoje byla v r. 2009 vyměněna původní dřevěná okna za plastová, střecha zateplená dvouplášťová se solárním systémem, rekonstrukce v r. 2010 spolu s kompletní rekonstrukcí topení a rozvodů v mědi. Orientace - V/Z, výhled na Ostravu a do zeleně. Dům je v původním udržovaném stavu s možností vnitřních úprav. Částečná rekonstrukce žádaná (sociální zařízení, kuchyň, zastřešený bazén).

Výborná dostupnost do centra Ostravy (10 km), zastávka MHD cca 200m od domu. V obci se nachází škola, školka, hřiště, pošta, lékař, obchody a restaurace.

A single-family detached home, 4 rooms and kitchen, built up area ​​152 sqm, two floors, plot of 733 sqm in an attractive and quiet location near the city center for sale. The house was built in 1970, in 1989 was reconstructed back part of the house with the entrance to the garden. First floor: cellar, garage, workshop, gas boiler, solar boiler for hot water, storage spaces.

Second floor: entrances from central hall into 4 separate rooms, kitchen, terrace and garden. Kitchen and living room have own balconies, study room has a fireplace. Original wooden floors and plastic flooring in the kitchen, entrance room and bathroom. All rooms except the kitchen and the living room have plastic windows, replacement was done in 2009. Double-walled insulated roof with solar system, reconstruction in 2010 along with the complete reconstruction of heating. East/West orientation, views of Ostrava city and to the surrounding greenery. The house is maintained in its original condition with possibilities of internal modifications. Partial reconstruction needed (bathroom, kitchen, roofed swimming pool).

Excellent access to the city center (10 km), bus stop about 200m from the house. School, kindergarten, playground, post office, doctor, shops and restaurants within walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453776
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha152
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.