Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyZa sídlištěm, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Za sídlištěm, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 826 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám byt 2+kk v osobním vlastnictví, 57m2 v cihlovém domě v Dolních Břežanech, lokalita Podkova, rok výstavby 2002. Slunný, moderní byt s balkonem 10 m2 je situován na jih, v 2. nadzemním podlaží. Byt je ve vynikajícím stavu a nadstandardně zařízen - dřevěné plovoucí podlahy a dveře, moderní kouplena s obklady mozaika, vanou a sprchovým koutem z luxfer, vlastní plynový kotel. Obývací pokoj s kk 25 m2, ložnice 17 m2. K nastěhování dle dohody. Pozn. Příjemní sousedi.

1 bedroom second floor flat for sale, 57 m2, situated in a brick house in Dolni Brezany (west boarder of Prague), built 2002. Sunny, modern flat with balcony of 10 m2, south oriented. The property is in excellent condition and benefits from wooden flooring and doors, modern bathroom with mosaic facing, bathtub and showerbath, own gas boiler. Lounge/diner 25 m2, bedroom 17 m2. Available upon agreement. Note: Pleasant neighbours.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu45379
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha57
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.