Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 23 m² bez realitkyTřebízského, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

Určeno ke spolubydleníRezervováno
Třebízského, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 200 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Do velkého neprůchozího pokoje 21 m2 v rodinném domě v nádherném a velmi klidném prostředí v Roztokách u Prahy hledám nájemce.

Dům je kompletně zařízený -kuchyně:sklo-keramická deska , pračka, myčka, mikrovlnka, lednička, 2 koupelny s vanou, internet WIFI, Tv zásuvka, zahrada.

Samostatný pokoj je částečně zařízen (postel, skříně, stůl...) a je možno ponechat či odstranit. V okolí výborná občanská vybavenost. V blízkosti je velké Tesco, v nákupní areálu je Rossman, obchod s francouzským nábytkem a bytovými doplňky a další obchody. Poblíž je mnoho restaurací, kavárny pekárna, kebab, vinařství, bary, fitness s wellness centrum, Albert, menší obchody.

Bydlení ocení člověk, který vyhledává kousek přírody a sportovní využití - kousek od domu teče řeka Vltava, - podél ní si můžete jít projít, zaběhat si, či si udělat krásný výlet na kole (cyklostezek je v okolí hodně). K procházce a dýchání čerstvého , svěžího vzduchu vás bude každý den lákat klidná a čistá Přírodní rezervace Unětického potoka.

Dojezd k metro Dejvická od zastávky 15min: MHD č. 340, 350 , vlakem 15 min na Masarykovo nádraží. Vzdálenost zastavky je cca 900m

Cena nájmu je 5200,- + 1000,- Kč / osobu -zúčtovatelné poplatky.

Vratná kauce 10 000,-Kč.

Samotný dům je nekuřácký.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454027
Dispozice5+1
Dostupné od19. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha23
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.