Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkySvojsíkova, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Svojsíkova, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj
Cena980 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 156 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt 2+1 (56m2), v žádané lokalitě Ostravy – Poruby, ulice Svojsíkova. Velmi dobře fungující bytové družstvo jednoho vchodu s vlastními domovníkem. Dům je po celkové revitalizaci (zateplení fasády a střechy, nová plastová okna, nové vchody, včetně bezbariérového vstupu, nový výtah, nové stupačky, uzamykatelná sušárna i kolárna). Ve všech bytech jsou nové bezpečnostní dveře s vícebodovým zamykáním, s bezpečnostní klikou i vložkou a nová topná tělesa. Okolo domu je vzrostlá zeleň a za domem park. V blízkosti jsou obchody, lékař, MHD, škola, školka, restaurace, sportoviště, tenisové kurty, fotbalová hřiště.

Byt se nachází v 4.NP/8.NP. Je v původním, čistém a udržovaném stavu, zděné jádro, okna orientovaná na dvě strany. Proběhla příprava na rekonstrukci bytu (vybourání původní kuchyňské linky, vybourání původní vany a osazení demontovatelného hydromasážního sprchovacího boxu, CPL dveře s obložkovými zárubněmi do celého bytu).

Velkou výhodou je levné bydlení, celkové měsíční náklady jsou 2.714 Kč (z toho družstevní nájemné 1.615 Kč a zálohy na služby 1.099 Kč). Zálohy počítány na 1 osobu. V bytě je dále zřízena přípojka na společnou TV anténu, pevný internet PODA za 250 Kč měsíčně. K bytu náleží zděná sklepní kóje s uzamykatelnými plechovými dveřmi.

K bytu je i návrh a vizualizace kompletní rekonstrukce, včetně interiéru zhotovená architektem.

Byt je volný ihned.

RK prosím nepsat/nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454380
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.