Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1627 m² bez realitkyDružstevní, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj

Družstevní, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj
Cena6 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 481 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji k jihu mírně svažitý, udržovaný pozemek v obci Hostivice, k.ú. Litovice o celkové výměře 1627 m2. Pozemek se skládá ze dvou parcel, nachází v okrajové části obce, je zastavěn dvěma zděnými objekty o rozloze přibližně 150 a 55 m2. Větší objekt může sloužit k okamžitému obývání, je z větší části podsklepený, součástí podsklepení je garáž, přímo přístupná z vnitřku objektu, dílna a prostor pro skladování ovoce a zeleniny. Půdní prostory lze využít k vestavbě dalších obytných místností. V současné době obytný objekt vytápěn plynem, připojen je i kotel na tuhá paliva.

Objekt napojen na veškeré inženýrské sítě – veřejný vodovod a kanalizace, plyn, elektřina 220/380V, pevná telefonní přípojka (internet), na pozemku vlastní kopaná studna.

Obec Hostivice má výborné spojení s Prahou (PID), metro Zličín 20 min., Bílá Hora 15 min., v budoucnu se počítá v blízkosti s vybudováním zastávky ČD, čímž bude zajištěna dostupnost středu Prahy do 15 min.

V Hostivici veškerá občanská vybavenost – MŠ, ZŠ, gymnázium, zdravotní středisko, lékárna, dětská hřiště, sportovní zázemí, LIDL, TESCO, PENNY MARKET.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454387
VlastnictvíOsobní
Plocha1 627

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.