Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 160 m² bez realitkyLoučná pod Klínovcem - Háj u Loučné pod Klínovcem, Ústecký kraj

Rezervováno
Loučná pod Klínovcem - Háj u Loučné pod Klínovcem, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 239 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům, který jsme v roce 2008 pořizovali jako investiční nemovitost má dispozici 4+1 a je vhodný jak k trvalému bydlení tak i k rekreaci. My jsme tento dům kupovali jako investiční nemovitost, popíšu z jakého důvodu: 1) stále se rozvíjející a velmi atraktivní lokalita na zimní a letní dovolené 2) pronájem nemovitosti k ubytování na horách(každý rok zimní sezóna plně obsazena) 3) veliký pozemek vhodný i pro stavbu druhé chalupy.

Dům může být napojen na vodovodní řád, my jsme tuto možnost nevyužili, protože odebíráme vodu z vlastního zdroje. Vytápění je řešeno automatickým kotlem na tuhá paliva a rozvedeno jednak na ohřev TUV v bojleru a dále do ústředního topení. V celém objektu jsou plastová okna.

The house, which we procure in 2008 as an investment property is available 4 + 1 and is suitable for permanent living and for recreation. We did this house bought as an investment property, describe why: 1) The ever-evolving and highly attractive location for winter and summer vacation 2) lease property for accommodation in the mountains (each year, the winter season is fully occupied) 3) large land suitable for the construction of second homes.

The house can be connected to the water system, we did not use this option, because the extract water from a private source. Heating is done with an automatic solid fuel boiler and divorced both on hot water heating boiler and into the central heating system. Throughout the building there are plastic windows.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454409
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha160
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.