Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyMacháčkova, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Rezervováno
Macháčkova, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 352 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím k prodeji pěkný slunný byt o dispozici 2+kk orientovaný na jih. Byt se nachází ve druhém patře revitalizovaného panelového domu v Plzni na Skvrňanech (zateplení, nové výtahy - jeden osobní, jeden nákladní, plastová okna, vstupní dveře). V okolí je veškerá občanská vybavenost, hned před domem se nachází supermarket Albert, rychlé občerstvení - vietnamská kuchyně, pizza, kebab, pekařství, zastávka tramvaje č.2, autobusu č.24 a noční linky N2. Pár minut chůze od domu je pošta, školka, základní škola, kde je i bazén se vstupem pro veřejnost, vlaková zastávka, supermarket Penny atd.

V bytě se nachází velká obývací místnost s kuchyňským koutem, ložnice, dvě předsíně, koupelna a záchod. Celková rozloha je 42,42 m2 a k bytu náleží sklepní kóje. Okna jsou plastová. Podlahy plovoucí, linoleum a dlažba. V kuchyni je pracovní deska z konglomerovaného kamene, který je velmi odolný jak proti poškrábání, tepelně odolný (dá se na něm krájet, postavit na linku horký hrnec bez poškození), pro kuchaře je to velký pomocník. Dále je v kuchyni kombinovaný sporák Amica. Koupelna je původní umakartová, revitalizovaná, s vanou a umyvadlem, záchod je samostatná místnost. V obou předsíních se nachází prostorné skříně. V bytě je zaveden internet od Pilsfree.

Prohlídka možná od poloviny ledna. Byt bude volný duben/květen

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454596
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.