Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 174 m² bez realitkyHavanská, Praha - Bubeneč

Havanská, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč


Nabízím k pronájmu luxusní mezonetový apartmán se třemi ložnicemi a vlastní terasou (173,84 m2). Ve spodním patře se nachází velmi prostorný obývací pokoj (72,49 m2) s kuchyní, jedna ložnice a samostatná toaleta. Druhé patro se skládá ze dvou dalších ložnic, koupelny se sprchou i vanou, technické místnosti s vlastním plynovým kotlem a vstupu na terasu. Všechny místnosti jsou klimatizovány a v bytě se nachází i veškeré spotřebiče (pračka, myčka na nádobí, atd.). Ze samotného domu je to jen pár kroků do parku Stromovka a velmi snadno se dostanete i do absolutního centra Prahy. Vratná kauce je ve výši jednoho nájmu, elektřina a plyn se převádí na Nájemce. Po dohodě je možné byt zařídit nábytkem.

I am offering, in a prime residential location, 3 bedrooms split-level attic apartment (173,84 m2) with own terrace. The layout of the lower floor offer a generous living room (72,49 m2) with kitchen, 1 bedroom and separate toilet. The upper floor consist of 2 bedrooms, bathroom, technical room with gas boiler and access to the terrace. Whole apartment is equipped with air-conditioning and all appliances (washing machine, dish washer etc.). The building within easy reach of the city center and only few steps from Stromovka park. Deposit is in amount of month rent and payment for electricity and gas is transferred on behalf of Tenant. The apartment can be furnished upon mutual agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454720
Dispozice4+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha174
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.