Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 342 m² bez realitkyDobrovodská, Srubec - Srubec, Jihočeský kraj

Dobrovodská, Srubec - Srubec, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 366 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodej nadstandartně řešeného RD, plocha pozemku, 1121m2, užitná 342m2, zastavěná plocha 242m2. Rekuperace Mitsubishi s klimatizováním celého domu, LOXONE chytrá elektroinstalace, alarm,protipožární signalizace, veškeré materiály nadstandartní, okna hliníková trojskla, příprava a rozvody na předokenní žaluzie, topení podlahové v celém domě vč. garáže, vytápění pomocí automatického krbu na peletky (obložen pravým kamenem), elektrokotle a TČ invertoru, zdivo porotherm 50cm. Datové a TV rozvody po celém domě, veškeré osvětlení pomocí LED.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem 67,5m2 otevřený v 1/2 do krovu, ve 2/2 galerie, 2x dětský pokoj, ložnice, 2x koupelna 3xWC, šatna, technická místnost vše v přízemí + galerie (pracovna) nad kuchyňským koutem, veliká pochozí zateplená vytápěná půda 75m2, garáž 38m2. Spotřebiče v kuchyni Siemens, zařizovací předměty Grohe, podlaha v celém domě vinyl kromě garáže a koupelen - zde dlažba. Zbývá dodělat fasáda (omítka), schodiště na galerii, cesty a ploty. Terénní úpravy dokončené, vyrostlý trávník. Napojeno na elektřinu, vodu, kanalizaci, optiku, v kapličce ještě O2 a plyn. Velmi dobrá poloha, v blízkosti obě školky, zastávka MHD, restaurace a obchod. V obci se také začne stavět ZŠ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454743
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha342
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.