Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyHaklova, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Haklova, Hostivice - Litovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 825 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


ENGLISH BELOW. Prodáme sympatický mezonetový byt 3+kk v Hostivici, ulice Haklova. Byt o rozloze 70m2 je orientovaný na jih a nachází se ve 3. a 4. NP. Je prostorný, světlý,s krásnými výhledy na hostivické rybníky. Výborné dispoziční řešení řešení: v prvním patře bytu se nachází veliký obývací pokoj spojený s kuchyní, dále šatna a WC s umyvadlem. O patro výše se nachází dva pokoje (např. ložnice a dětský pokoj) a prostorná koupelna s rohovou vanou a odděleným WC. Velice ekonomický – provozní náklady jsou do 2.500,- Kč měsíčně (pro 3 osoby); topení a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. Kuchyně na míru včetně veškerých vestavěných spotřebičů (myčka, trouba, mikrovlnka) je součástí kupní ceny. Zaveden rychlý internet (20 Mbps download). Parkování je hned vedle domu.

Hostivice mají plnou občanskou vybavenost – lékaři, školy, školky, lékárny, obecní úřad (Czech point), pošta, restaurace, fitness, sokolovna atd. Na nákupy 200m Tesco, docházkou dostupný Lidl a Penny market. Krásné procházky / cyklo výlety kolem rybníků, v přilehlých lesích, do sousedních obcí, apod.

Velmi dobrá dopravní dostupnost – od domu jezdí autobus 306, hned za rohem pak také zastávka 336 (oba na Zličín) a 347 (Nemocnice Motol / Bílá hora), asi 200 m od domu rovněž staví ČSAD autobusy směr Kladno / Rakovník – Hradčanská. Vlakové nádraží (Praha Veleslavín / Dejvická / Masarykovo nádraží) buď výše uvedenými spoji, anebo 15 minut chůze.

Rádi vážným zájemcům byt ukážeme. Zašlete nám vzkaz a my se vám ozveme pro domluvu dalších detailů. Realitní kanceláře nekontaktovat. Hezké Vánoce a vše nejlepší do nového roku 2017 všem.

We are selling a nice three room duplex (3+kk) in Hostivice, Haklova street. Living area is 70m2 and it is south-oriented at the 3rd and 4th floor. The apartment is spacious, very light, with nice views of the Hostivice ponds. Its disposition is great: there is a large living room connected with a kitchen and dining area, wardrobe closet and a toilet with a washbasin on the first floor. There are bedrooms and a spacious bathroom with a corner bath and a separated toilet on the second floor. The flat operation is very economical – monthly costs are CZK 2,500 (3 persons); heating and water heating is provided by own gas boiler. The custom built kitchen with all appliances (dish washer, oven, and microwave) is included in the purchase price. There is fast internet connection (20 Mbps download). Parking space is next to the building.

Hostivice provides all the services – doctors, schools, pre-schools, pharmacies, municipal office (Czech point), post office, restaurants, various fitness facilities etc. Groceries can be purchased at Tesco (200m), Lidl and Penny market are all in the walking distance. There are nice walks / cycling tracks around the ponds, surrounding forests and neighbouring towns.

There is a very good public transport connection – bus stop of number 306 is next to the house, there are bus stops of also 336 (both direction to Zličín) and 347 (Nemocnice Motol / Bílá Hora) round the corner; ČSAD buses in direction of Kladno / Rakovník – Praha, Hradčanská stop are 200m away. The train station (Praha Veleslavín / Dejvická / Masarykovo nádraží) can be reached by the above buses and it is 15 minutes walking distance.

We would be glad to show the apartment to those who are seriously interested. Please, send us a message and we will contact you back in order to agree on further details. Real estate agents are kindly requested not to contact us. Merry Christmas and Happy New Year 2017 to everyone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454767
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.