Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyZborovská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Zborovská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný, vybavený třípokojový byt v centru Ostravy s balkónem, ve vlastnictví bytového družstva. Dům je cihlový, udržovaný, částečně zateplený a nově omítnutý, s plastovými okny. Nachází se 10 minut chůze na Masarykovo náměstí, 2 min. chůze do Komenského sadů a k Vodnímu světu Sareza. Dopravně lehce dostupný – bus, trolejbus i tramvaj. Parkování přímo před domem bez omezení.

Byt je po rekonstrukci. Podlahy pokojů a předsíně tvoří původní dřevěné parkety pokryté kobercem, v kuchyni je dlažba. Všechny tři pokoje i kuchyně mají samostatný vstup z předsíně. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou, ledničkou, myčkou, digestoří, mikrovlnnou troubou a ledničkou. Z kuchyně je vstup na balkón o velikost 3m čtvereční. Ke kuchyni přiléhá spižírna a technická místnost s pračkou, obojí s úložnými prostory. V předsíni je vstup na WC a plynový kotel, který zajišťuje vytápění bytu a ohřev vody. Ložnice je nově (2015) vybavena dvojpostelí, nočními stolky a třemi skříněmi s posuvem. Z ložnice se vstupuje do koupelny se sprchovým koutem. Obývací pokoj je největší místností v bytě, je vybaven rozkládací sedací soupravou, dvěma křesly, stolkem, TV stolkem (televizi po domluvě možné ponechat) a policovými skříněmi. Nejmenší pokoj (cca 12m čtverečních) je bez nábytku. V případě zájmu je možné část vybavení bytu vystěhovat.

Pronájem bytu je možný od 1. 3. 2017 s kaucí ve výši jednoho nájemného. Pro další informace nebo sjednání osobní prohlídky mne neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454791
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.