Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 180 m² bez realitkyChrudimská, Prachovice - Prachovice, Pardubický kraj

Chrudimská, Prachovice - Prachovice, Pardubický kraj
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 392 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej domu s autodílnou ,garáž. stáním ,vzrostlími keři a stromy, v centru Prachovic na pozemku o velikosti 765 m2. (nemusí se tolik sekat tráva).

V současné době je již několik týdnů volný a je k dispozici .Je to podsklepený,klasicky udržovaný dům ,situován jako 4+1 (1 místnost v podkroví), ale rozšířením podkroví lze získat další místnosti (tašky jsou pal hlína ne eternit). Vytápění je řešeno ústředním topením, které lze alternativně přepínat na plyn, nebo elektřinu samozřejmě funkční.

Cihlový dům je situován na JZ, má betonové stropy žádný rákos atd., koupelnu se sprchovým koutem, kuchyň, plovoucí podlahy ve 2 místnostech.

Ocení ho lidé ,kteří potřebují opravdu rychle bydlet bez nutnosti stavět do 1 m zed a čekat u banky .V bance hypotéku je možno řešit po tom -dohoda na hypošku -možno dohoda o smlouvě budoucí.Nejsem realitka ,ale soukromá osoba , když se domluvíme na prodeji tak můžu pomoci ,řešit finanování .

Na oploceném pozemku, obklopeném ze všech stran vzrostlými tújemi je okrasná a ovocná zahrada s dostatečným soukromým.

Dále garážové stání ocelo hala pro 3 auta, vlastní studna (nebo městská) a samostatně stojící autodílna s vjezdem z hlavní ulice (je to místo v centru klidné obce).

Autodílnu lze případně využít i k jiným účelům (zateplené stropy, dlažba, 55 m2, samostatné plynové topení, vrata s 3x3 m průjezdnou výškou) nebo případně profitovat z pronájmu dílny .V obci je veškerá občanská vybavenost (škola,Doktor,Pošta,Vlak ,Autobus.Hospoda,Obchod ).Bydlení je vhodné pro všechny , ktřeří chtějí klid obce pro rodinu ,ale touží i zárověn po rekreaci.Poloha domu není překážkou na dojíždění do práce do větších měst .Příklady dojezdů do velkých měst : Pardubice dojezd 30 min 24 km .Chrudim dojezd 20 min 21 km, Kolín 45 min 42 km. Kutná Hora 34 min 32 km ,,Čáslav 20 min 22 km . .

Bydlení v klidné lokalitě s možnou rekreací a výletů v okolí ....je tu toho opravdu hodně .Příklad Paterova, Podolska jeskyně,Lichnice zřícenina Hradu 4 km ,Kankovy hory nebo např.i přehrada Seč 10 min 8 km Důvod prodeje:přestěhovala jsem se do bytu do Pardubic a nemám sílu se starat o dvě nemovitosti.Tímto již nemovitost nepotřebuji a prodávám ji .Dohoda o ceně možná .odkaz googl mapa zde :

https://www.google.cz/maps/@49.8921459,15.6258757,3a,75y,352.88h,91.5t/data=!3m6!1e1!3m4!1s6rb8AzIoakhCZ2DfX34uKg!2e0!7i13312!8i6656

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455167
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha180
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.