Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 49 m² bez realitkyŠvantlova, Písek - Písek, Jihočeský kraj

Rezervováno
Švantlova, Písek - Písek, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 372 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji byt 2+1 o výměre 49 m2, v příjemné lokalitě u plaveckého stadionu. Byt je podkrovní, nově postavený v roce 2006 na původní zástavbě. Byt se nachází ve 2. patře, dům je bez výtahu. K bytu nepatří žádný sklep ani balkón, kolo je možné parkovat na přilehlém dvorku ve vnitrobloku. Podlahy jsou z kvalitního PVC dekor dřevo. Byt je vybaven vnějšími i vnitřními žaluziemi a k prodeji je prázdný, bez vybavení. Byt je splácen z hypotéky, ukončení fixace je v červenci 2017. V případě zájmu o koupi bytu požaduji zálohu ve výši 10%. Zbytek je nutné doplatit v červenci. Je to nejlevnější varianta.

A vendre un appartement 2+1 surface 49 m2, dans un emplacement agréable à coté de la piscine. L'appartement est construit en 2006 sur le batiment original. L'appartement est situé au 2eme étage, sans ascenseur. L'appartement n'appartient ni une cave ni un balcon, il y a une possibilité de garer la bicyclette dans la cour à proximité de l'enrée du batiment. Revêtement de sols est fait de PVC de haute qualité décor bois. L'appartement est équipé avec des extérieurs et intérieurs abat-jour et disponibles à la vente sans équipement. L'appartement est desservi par un prêt hypothécaire, la résiliation de la fixation est en juillet 2017. Si vous êtes intéressé par l'achat de cet appartement il y a une exigence d'une caution d'un montant de 10%. Le reste est il faut payer en juillet. C'est une alternative la moins chère.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455228
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.