Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyČerný Důl - Černý Důl, Královéhradecký kraj

Černý Důl - Černý Důl, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 190 Kč


Pronajmu luxusní, plně vybavený horský apartmán v obci ČERNÝ DŮL. Apartmán se nachází v prvním patře apartmánového domu, skládá se vstupní chodby, koupelny s WC, pokoje s KK a ložnice. Pohodlně ubytuje 4 osoby.

Součástí apartmánu je parkovací stání na pozemku objektu,společná lyžárna a společná obrovská oplocená zahrada - 3000 m2 , posezení s grilem, ohniště a dětské hřiště.

Apartmán má vlastní podružný elektroměr + vodoměr, TUV, ÚT, a ČOV je společné pro celý objekt.

Vysokorychlostní internet je v ceně. Vybavení apartmánu: kompletně vybavená kuchyň, elektrická 2 plotýnka, lednice, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, topinkovač, nádobí a příbory, hrnce, pánev atp. Krásná prostorná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC typu geberit. Masivní king size postel 180x200 cm,stůl + 4 x židle, šatní skříně, vše potřebné, stačí přijet a můžete se rekreovat. V místnosti s KK jsou na oknech předokení žaluzie na dálkové ovládání, teplotní termostat a termohlavice na radiátorech v každé místnosti. vše nově zařízené, velice luxusní.

Kauce 2 nájmy, min. délka pronájmu 6 měs. volné od 1.4.2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455286
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.