Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 1058 m² bez realitkyOkoř - Okoř, Středočeský kraj

Okoř - Okoř, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena15 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 614 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Historický kamenný dům z roku 1649 se nachází v těsné blízkosti hradu Okoř naproti zrekonsruovanému starému mlýnu. Kolem domu vede cesta směrem k chatové osadě Colorado. Pozemek je 1058 m2 a zastavěná plocha je 263 m2. V přízemí domu je velká hala s mramorovou podlahou a s krbem, otevřená do 1. patra, kuchyně a koupelna s WC. Po mramorovém schodišti se vejde do 1. patra, kde jsou 3 pokoje s vestavěnými skříněmi a 2 koupelny s WC. Množství střešních oken zajišťuje denní světlo. Celý interiér je bohatě zdoben ozdobným kováním hlavně zábradlí kolem schodiště, okna a vstupní dveře, což dává domu zvláštní charakter. Dům je umístěn uprostřed pozemku a je z něj krásný výhled na hrad Okoř. Dům je vhodný pro podnikatelský záměr.

cena je 565 000 Euro

Historical stone house from the year 1649 situated close to the castle Okoř next to newly reconstructed old mill. It is 10 minutes from Prague 6. The road next to the house leads to the cottage settlement called Colorado. The land is 1058 m2 and built up area is 263 m2. There is a huge hall with marble floor, chimney, opened into the 2nd floor, kitchen and bathroom on the 1st floor. Marble staircase are leading into 2nd floor where are situated 3 rooms with built-in wardrobes and 2 bathrooms. Daily light flows through many roof windows. The house is situated in the center of the land with a nice view towards the castle Okoř. The house is suitable for business.

Price is 565 000 Euro

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455389
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha1 058
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.