Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyPodolská, Praha - Braník

Podolská, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Cena8 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 200 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej světlého bytu 3+kk Praha - Podolská

Světlý byt orientovaný na východ a západ o rozloze 79m2 s prostornou terasou o rozloze 10m2 v zrekonstruovaném domě (rekonstrukce domu v roce 2014 - nový výtah, zateplení, společné prostory).

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2006, přičemž byl dispozičně přizpůsoben moderním trendům, byt má ve všech místnostech nadstandardní nová velká okna. Byt má 2 ložnice s okny na terasu do klidné zeleně (východ) - k rodičovské ložnici náleží walk-in šatna. Na terase je nově položena podlaha z exotického dřeva. Koupelna s oddělenou toaletou a rohovou vanou. Prostorný obývací prostor s plně vybaveným kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči značky Gorenje je orientován na západ. Díky šatně a prostorným vestavěným skříním v předsíni disponuje byt dostatkem úložných prostor. Podlaha v obytných místnostech je dřevěná (v obývacích prostorách - třešeň, v ložnicích a šatně dubová podlaha) , v koupelně vyhřívaná - dlažba.

Byt se nachází v zrekonstruovaném domě s výtahem v blízkosti Žlutých lázní, parku, zastávky tramvaje Dvorce, plaveckého bazénu a v neposlední řadě cyklistické stezky podél řeky.

Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost (školy, školky, drobné obchůdky, kavárny, restaurace atd.)! Umístění domu je naproti parku v ulici s omezeným průjezdem a možností parkování před domem.

 

Osobní vlastnictví - možnost čerpat hypoteční úvěr.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455476
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.