Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+1 • 1130 m² bez realitkyPoniklá - Poniklá, Liberecký kraj

Poniklá - Poniklá, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena890 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 774 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme udržovanou a částečně podsklepenou chalupu 3+1, zastavěná plocha 162m2 se zahradou s ovocnými stromy ( 971m2 ) v horském malebném městečku Poniklá . Dům se nachází na pěkném místě přímo u řeky Jizery a u silnice směr Rokytnice nad Jizerou. Na pozemku vedle chalupy je možné vybudovat soukromé parkování pro auta.

Vytápění: akumulační elektrická kamna v přízemí a ústřední topení v patře.

Do domu je zavedena pouze užitková voda a odpad je odváděn trativodem.

Podlaha v obývací části je betonová. V pokojích v patře jsou dřevěné podlahy a v koupelně dlažba.

V přízemí se nachází velká obytná, útulně zařízená místnost s kuchyní, koupelna společná s WC a komora. V podkroví jsou další 2 obytné pokoje, jeden malý nezařízený pokoj a komora. Schodiště do tohoto podkroví je dřevěné. Po dalším dřevěném schodišti se jde na půdu, kde je možné udělat patro na spaní pro cca 4 lidi.

Na zahradě, kde rostou ovocné stromy, jsou 2 malé patrové stodoly k uložení různých věcí a dřeva na vytápění.

Nejbližší lyžařský vlek je 1200m dlouuhý areál Homole přímo v Poniklé. V Rokytnici nad Jizerou vzdálené 10km je největší lyžařský areál v ČR (15km sjezdovek). Chalupa je dále 15 kilometrů od lyžařského střediska Harrachov a 10 kilometrů od lyžařského areálu Paseky nad Jizerou a Vysoké nad Jizerou, kde jsou další lyžařské vleky, ale i 90km cyklostezek. Vhodné pro sportovce, kteří mají rádi nejen lyžování, turistiku, ale také pro milovníky vody a pohody na břehu řeky. Vše je tu jako na dlani.

V Poniklé je koupaliště, škola, školka, pošta, Jednota, Vietnamská denně otevřená prodejna s potravinami a drogerii a další občanská vybavenost. Chalupa je obyvatelná celoročně. Autobusové spojení s Jilemnicí, Libercem a Prahou několikrát denně. Jednou za hodinu jezdí vlak do Jilemnice a do Jablonce nad Jizerou. V Jilemnici je několik supermarketů, bazén, sauna ,kino a spousta restaurací , barů a hospůdek.

Zahrádka okolo chalupy nabízí příjemné posezení, grilování, krb a v létě a na podzim vlastní úrodu jablek. V letních měsících možnost koupání v Jizeře.Vhodné pro romantické duše, důchodce či mladou rodinu s dětmi...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455538
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha1 130
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.