Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 136 m² bez realitkyBruselská, Praha - Vinohrady

Bruselská, Praha - VinohradyVybaveno
Cena11 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 48 729 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji luxusní, klimatizovaný, zařízený podkrovní apartmán se dvěma ložnicemi a čistou užitnou plochou 136,40m2, který se nachází v 5. patře rekonstruovaného činžovního domu s výtahem. Součástí bytu je terasa s krásným výhledem o celkové ploše 14,78m2. Byt prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na kvalitu použitých materiálů, jako jsou masivní dřevěné podlahy, mosazné baterie v koupelnách, dřevěná kuchyně na míru doplněná nejnovějšími spotřebiči. Samotná budova se nachází v atraktivní lokalitě Vinohrad s perfektní občanskou vybaveností. Přístup do centra města je snadný jak pěší chůzí, tak městskou dopravou nebo autem.

I am offering, in a prime residential location, 2 bedrooms split-level attic apartment (136,40m2) with air-conditioning and terrace (14,78m2). The lower floor consists of a hall and walk-in closet. The layout of the upper floor offers a spacy living room (64,35m2) with kitchen, two bedrooms, bathroom, separate toilet, technical room with boiler and easy access to the terrace. The whole apartment is furnished and equipped with all appliances (washing machine, dishwasher, fridge, ...). The building is connected to the city center and only few steps from namesti Miru, the main landmark of the Vinohrady district.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455612
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha136
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.