Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 36365 m² bez realitkyNechvalice - Chválov, Středočeský kraj

Nechvalice - Chválov, Středočeský krajVybaveno
Cena12 669 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 729 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NA PRODEJ - Nabízíme k prodeji 22 let zavedený penzion s agro-turistickou farmou 80km jižně od Prahy, na pomezí okresů Příbram, Benešov a Tábor, v krásné klidné lokalitě na samotě u lesa. Areál má celkem 3 nezávislé bytové jednotky a sestává z hlavního objektu - v přízemí vybavené ubytování pro 20 osob, sklep cca 150m2 + HACCP schválená kuchyň, byt v prvním patře 7+kk, dále samostatný objekt s ubytováním pro 10 osob v 1.patře ( 3+kk ) a v přízemí 3 boxy pro koně, sedlovna, přípravna a velká cca 80m2 z obou stran průjezdná technická dílna. V areálu se dále nachází jezdecká hala 13 x 32m a dřevěné venkovní boxy pro 20-25 koní, výběh pro psy. Na areál navazuje 5ha vlastních pozemků, 3 rybníky, vlastní parkoviště a další pozemky, které se dají dlouhodobě pronajmout.Objekt má vlastní studnu ( vrt ), čističku, elektro přípojku, topení formou tepelného čerpadla vzduch/voda + kotel na tuhá paliva.

Objekt je na prodej bez zvířat, s kompletním vybavením. V případě zájmu o pokračování v provozu penzionu můžeme přenechat klientelu ( provoz 22 let, obsazenost 60% ročně, víkendy + svátky na 2-3 roky dopředu, možnost začít rovnou obsazenou sezónou 2017 )

Objekt je vhodný k chovu koní, hovězího dobytka, ovcí + dalších zvířat. Dostatek prostor pro malou potravinářskou výrobu ( zpracování mléka, sýrů, masa ) + např. vlastní malý pivovar. Ubytování i další nabídku služeb lze v rámci pozemků rozšířit. V okolí areál Monínec, golfové hřiště Čertovo břemeno a další.

Osobní návštěva vítána, preferujeme přímý prodej.

Prodej z důvodů vyššího věku provozovatele.

Těšíme se na odpověď.

Cena na dotaz, k jednání.

FOR SALE - We sell 22 years established agro-tourist farms with accomodations 80km south of Prague, on the border between the districts of Pribram and Benesov in a nice quiet location in a secluded forest. The complex has a total of three independent living units and consists of a main building - the ground floor with accommodation for 20 persons, cellar approximately 150m2 + HACCP-approved kitchen, flat on the first floor 7 bedrooms, as well as a separate building with accommodation for 10 persons on the 1st floor ( 3 + kk) on the ground floor and 3 boxes for horses, harness, preparation and large about 80 square meters on both sides passable technical workshop. There is also a riding hall 13 x 32 meters and outdoor wooden boxes for 20-25 horses and outdoor place for dogs. On the grounds followed by five hectares of land, three ponds, parking and others which can be a lease. Complex has its own water well (borehole), sewage, electricity connection, heating the form of air / water + solid fuel boiler.

The building is for sale without animals, with complete equipment. If you wish to continue with accomodations we can leave you all of clients (22 years of operation, availability of 60% per annum, weekends + holidays for two to three years ahead, the chance to start straight busy season in 2017)

The building is suitable for the breeding of horses, cattle, sheep + other animals. Plenty of space for small food production (milk processing, cheese, meat) + eg. You can build

your own small brewery. Accommodation and other services can offer in the context of land to expand. In the surrounding area Monínec golf course Čertovo burden and more ( golf, skiing, cycling,...)

Personal welcome visit, we prefer direct selling.

Sales of the reasons advanced age of the operator.

We look forward to your reply.

Price on request, to the hearing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455736
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha36 365
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.