Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 375 m² bez realitkyElišky Krásnohorské, Praha - Josefov

Elišky Krásnohorské, Praha - Josefov
Měsíční nájemné1 350 000 Kč


Pronajmeme nebytový prostor na lukrativní adrese v ulici Elišky Krásnohorské, Praha 1 – Josefov v těsné blízkosti ulice Pařížské a hotelu InterContinental o ploše 375 metrů čtverečních.

Dvoupatrový prostor (přízemí a 1.PP) se skládá ze dvou samostatných (na půdorysech vyznačeno oranžovou a modrou barvou) ale jednoduše propojitelných částí. Výloha do ulice, 2 samostatné vchody, vlastní vytápění i elektroměr, sociální zázemí. Vhodné např. pro obchod franšízového typu (Starbucks apod.), prodejnu luxusního zboží se zázemím ale i pro další využití. Cena pronájmu 135.000 Kč/ měsíc bez poplatků

For rent commercial space in lucrative street Elišky Krásnohorské, Prague 1 - Josefov very close to the streets of Paris and the Hotel InterContinental on the area of 375 meters square.

Two storey space (ground floor and 1st floor) consists of two separate (on the plan marked orange and blue) but easily connectable parts. Shop window to the street, 2 separate entrances, own heating and electricity, sanitary facilities. Suitable eg. For shop franchise (Starbucks etc.), Sales of luxury goods with facilities but also for other uses. Rental price CZK 135,000 / month, without fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455838
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha375
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.