Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 350 m² bez realitkyPod Šachtami, Příbram - Příbram, Středočeský kraj

Pod Šachtami, Příbram - Příbram, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím na prodej velký relativně zánovní dům DVOUBYTOVKU se samostatnými vchody a vybavením 3+1 a 2+1 v lukrativní vilové části Příbrami blízko centra.Dům má dvě podlaží a disponuje velkou garáží a terasou.Suterén - kotelna,tělocvična,uhelna, dílna,velké skladovací prostory,společenská místnost.Možnost další ubytovací jednotky.Dům má nový litinový úsporný automatický kotel na tuhá paliva,přikládání cca.1x týdně,nízké náklady na topení i ohřev vody celoročně.Plastová okna jsou také nová.Zahrada sezení,krb na grilování,zahradní sklad.

Potencionální využití domu-2-3 x rodina,pronájem- (bydlení zdarma+příjem),možnost zřízení ordinace veterina,obv.lékař,zubař drobná výroba,služby apod.Výborné spojení Praha atd.RK+RM nevolat.

We offer for sale a large relatively newish two appartman house with separate entrances and amenities 3 + 1 and 2 + 1 in a lucrative residential area near Pribram downtown.House has two floors and has a large garage and terace.Suterén - boiler room, gym, coal, workshop, large storage spaces, social room.House has a new iron-saving automatic solid fuel boiler, stoking cca.1x week, low-cost heating and hot water all year.Plast windows are also new.Garden seating, fireplace and barbecue, garden storage shed..

Potential use of the house-2-3 family,renting for extra income+free rent, also possibility of setting up surgeries small manufacturing, services or else.Good connection to Prague 40 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu455980
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha350
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.