Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyDostojevského, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj

Dostojevského, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


!!!!!!!!!! k dispozici IHNED !!!!!!!!!!

!!!!! Garáž v ceně !!!!

Já jako přímý majitel nabízím božský byt k dlouhodobému pronájmu pracujícím, slušným a férovým (!!) lidem v klidné a žádané lokalitě poblíž Letního kina a Kamencového jezera. Lesopark kousek, letní stadion kousek, aquadrom kousek, zimní stadion kousek, Kaufland kousek. V Chomutově není lepší místo :-).

Byt je po rekonstrukci a je nevybavený. Dlažba v kuchyni a koupelně, plovoucí podlahy v obývacím pokoji a ložnici, plastová okna, žaluzie. Vlastní plynový kotel na ohřev teplé vody a topení, kuchyňská linka a plynový sporák k dispozici.

K bytu náleží sklepní kóje a garáž s přívodem el. energie, jejíž pronájem je již zahrnut v ceně! (podobná garáž se pronajímá za 1200,-/měs.)

Poplatky odhaduji na 1000,- na 2 osoby (záleží na vaší spotřebě vody). Elektřina a plyn se přepíší na nájemníka. Jedná se o prostřední byt (s topením vám pomáhají sousedé). Internet stačí zaktivovat (300,-/měsíc). Celkové náklady na bydlení odhaduji na 10-11tis/měsíc (nájem + poplatky (voda, spol. prostory) + elektřina + zemni plyn = 10-11tis).

Při podpisu nájemní smlouvy požaduji jistotu (kauci) ve výši dvou (2) nájmů a první nájem se zálohami v hotovosti (celkem tedy 24tis při podpisu smlouvy).

Očekávám solidní jednání, které také nabízím. Napište mi prosím něco málo o sobě ;-), děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456088
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.