Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyMasarykova, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj

Masarykova, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 800 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu pěkný byt o dispozici 2+kk, velikosti 54 m² a obdobný byt o dispozici 2+kk, velikosti 67 m² v lokalitě Kutná Hora, ulice Masarykova. Byty se nachází v přízemí zděného domu po kompletní rekonstrukci (zateplení, výměna oken, nová elektroinstalace, instalace zdravotechniky a nové topení). Byty jsou také po kompletní rekonstrukci s použitím kvalitních materiálů (stěrkové podlahy s kobercem v ložnici, plastová eurookna s trojskly vč. bezpečnostních skel, kuchyňská linka, nové obklady v sociálním zařízení). Vytápění bytů je ústřední plynové se zásobníkem teplé vody - 120 l. Vzhledem k použití plynového kotle s regulací výkonu a důkladnému zateplení domu jsou náklady na vytápění nízké.

V bytech je osazena kuchyňská linka s indukční varnou deskou. Sociální zařízení obsahuje sprchový kout, umyvadlo a toaletu. Před domem je možno užívat vyhrazené parkovací místo (za úplatu). Za domem je možno užívat uzavřený vydlážděný dvorek či sklepní prostory (za úplatu).

Jedná se o atraktivní lokalitu blízko nákupního centra Kaufland. Cca. 50m od domu je autobusová zastávka.

Nájemné většího z bytů činí 8 500Kč + platby za služby (voda, elektřina, plyn, poplatek za odpady). Nájemné menšího z bytů činí 7 800Kč + platby za služby.

Upřednostňujeme dlouhodobý pronájem.

Kontakt: kherbst@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456183
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.