Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 100 m² bez realitkyDvorská, Řitka - Řitka, Středočeský kraj

Dvorská, Řitka - Řitka, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem atraktivního bytu v Řitce. Jedná se o prostorný, slunný byt 5kk o podlahové ploše cca 100m2 v cihlovém domě. Byt je mezonetový, nachází se v 1. a 2. patře. Společný bazén.

Podlahy korek, dlažba.

Spodní patro: chodba, koupelna s vanou a sprchovým koutem 5,6m (pračka, toaletní skříň), WC 1,4m (vestavěné uzavíratelné police, geberit), ložnice 12,8m (šatní skříň, manželská postel, matrace), obývací pokoj s kuchyňským koutem 33,6m (vestavěné knihovny, sedací souprava, konferenční stolek, jídelní stůl, židle, kuchyňská linka (myčka, sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnka, lednice, mrazák)), balkon 5,3m - vstup z ložnice a obývacího pokoje.

Horní patro chodba a tři neprůchozí pokoje - 12,8m, 15,8m, 7,6m. Všechny pokoje velice slunné, venkovní a vnitřní žaluzie. Sklepní kóje.

Výhled na les. Kryté, uzavřené, parkovací stání. Společná zahrada a bazén k užívání.

Tepelná energie (kalorimetrický měřák - konečné vyúčtování dle skutečné spotřeby), vodoměr (dle skutečné spotřeby). Elektro dle skutečné spotřeby.

Celková cena: 16.500,- Kč (nájem vč. fondu oprav) + 4.000,- Kč (voda, teplo, bazén, úklid, správa....) - zúčtovatelné dle skutečné spotřeby + 800,- Kč (elektro - převedeno na nájemníka - zúčtovatelné dle skutečné spotřeby).

Výborná dostupnost MHD (autobusová zastávka 4 minuty chůze) na Smíchovské nádraží 23 minut.

Byt není možno využívat pro další krátkodobé podnájmy, pouze solidní nájemník - ideální rodina s dětmi, dlouhodobě! Byt je k dispozici po domluvě od 1.10.2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456440
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.