Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyJeřabinová, Praha - Smíchov

Jeřabinová, Praha - SmíchovVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné14 990 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím krásný nový byt v novostavbě - kompletně nově zařízený (včetně pračky, žehličky, fénu apod.) V bytě je vše, co vidíte na fotografiích. K bytu patří také GARÁŽOVÉ STÁNÍ (v ceně nájmu) vrata garáže jsou na dálkové ovládání. K pronájmu je volný ihned. Cena je 14:990- /měsíc plus poplatky 2.500- / měsíc. Byt se nachází v 2. patře, výtah je k dispozici. Zařízení je nové - dvě šatní skříně, botník, veliká postel na míru s úložným prostorem pod matracemi. Kompletně zařízená kuchyň i koupelna - viz. fotografie. Velkou výhodou je 7 metrová terasa nabízející úplný klid, ticho a výhled do zeleně (v blízkosti se nachází chráněná přírodní památka Skalka, kam je možné chodit na procházky či běhat.) Jeřabinová ulice je slepá, takže je skvělým místem pro odpočinek a klidné žití. Můžete spát s otevřeným oknem. Více informací na tel. 602290195. Děkuji.

Beautiful new apartment in a new building - completely newly furnished (including washing machine, iron, hairdryer, etc.) The apartment has everything you see in the photos. There is a PRIVAT PARKING PLACE in the garage (included in the rent). Apartment is available from now. Price is 14.990- / month plus fees 2,500- / month. The apartment is located on the 2nd floor, elevator is available. The equipment is new - two wardrobes, shoe cabinet, large bed with storage space under the mattresses. Fully equipped kitchen and bathroom - see the photos. The big advantage is the 7 meter terrace offering complete peace, silence and views of the greenery (nearby is a protected natural monument Skalka, where you can go for walk or jogging.). You can sleep with the window open. More information at 602290195. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456505
Dispozice1+kk
Dostupné od5. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha37
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.