Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyK Netlukám, Praha - Uhříněves

Rezervováno
K Netlukám, Praha - UhříněvesVybaveno
Měsíční nájemné8 888 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Chcete bydlet v Praze a přitom v přírodě? Jako přímý majitel nabízím dlouhodobý pronájem slunného bytu 2+kk o rozloze 43 m2 v Praze 22 Uhříněvsi.

Byt bude volný od 3.2.2017. Vratná kauce 16000 Kč. Dlouhodobý pronájem vítán. Nájemní smlouva na dobu určitou vždy na 3 měsíce s automatickým prodlužováním.

Byt je výhradně nekuřácký, vzhledem ke vztahům v domě možno bezproblémového psa malého plemene (do 15 kg).

Služby a zálohové měsíční platby za byt 1150 Kč + 925 Kč za každou osobu, včetně elektřiny. Volitelně internet 3Mbit za 250 Kč.

Pokud u nás zůstanete déle, než 1 rok, pak máte od nás celý první rok internet zdarma.

Prohlídky po předchozí dohodě, byt je do 31. 1. 2017 obsazen nájemci.

Byt je orientován na východ, koupelna se sprchovým koutem s hlubší vaničkou a pračkou, WC zvlášť, zařízený (kuchyňská linka, elektrický sporák, lednice, prostorná vestavěná šatní skříň, koupelnová skříňka, pračka, obývací stěna, sedačka, dvojpostel, žaluzie, možno dovybavit nádobím a rychlovarnou konvicí), ale po dohodě je možné menší pokoj ponechat volný bez vybavení. Možný pronájem betonové sklepní kóje 2,2 m2.

Zaveden internet 3Mbit, rozvod digitální TV, držák satelitní paraboly. Dům je panelový, 4 patrový, celkem 12 bytů, 17 let starý, bez výtahu, po revitalizaci vč. zateplení, byt má plastová okna v izolačním trojskle. Plná obč. vybavenost v místě (700m), parkování na ulici před nebo za domem.

Výborná dopravní obslužnost, zastávka MHD 120m nebo 400m - BUS Háje (11 min), Depo BUS Hostivař (20 min), BUS Letňany (52 min), vlakové nádraží BUS 4min (Hlavní nádraží 20min), nájezd na D1 4,5km (5 min).

Výborné možnosti relaxace (cyklostezky, inline, Uhříněveská obora).

O zastupování RK NEMÁM ZÁJEM a zástupci RK mě prosím kontaktujte, pouze pokud se dostavíte s konkrétními klienty na prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456613
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.