Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 128 m² bez realitkySvinaře - Svinaře, Středočeský kraj

Svinaře - Svinaře, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 156 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Novostavba RD 5+kk o podlahové ploše 123,3 m2 s terasou 38m2 na pozemku 920m2 a se zahradním domkem (sibiřský modřín). Stavba byla dokončena a zkolaudována v roce 2016. Topení elektrickým kotlem s GSM termostatem + krbová vložka, připojeno na obecní vodovod, plynová přípojka na pozemku. Dům spadá do kategorie PENB B - velmi úsporná. Interiér je zařízený v nadstandartním, lehce industriálním funkčním stylu. Na stavbu se nevztahuje daň z nabytí nemovité věci.

Dům se nachází v těsné blízkosti Řevnic, lokalitě Halouny, na hranici Brdského lesa, v krásné přírodě. Ze zahrady a domu jsou krásné výhledy na Brdské lesy a Liteňsko.

Autobusová zastávka v blízkosti pozemku (cca 8 min do Řevnic v pracovní dny na vlak do Prahy – Hl. nádraží 32min., Smíchovské nádraží cca 25 min). Autem do Řevnic taktéž cca 8 min. Centrum Prahy cca 30 min. autem.

V přízemí předsíň s vestavěným úl. prostorem na míru, následuje chodba s vestavěnou spíží a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a pračkou. V koupelnách velkoformátové obklady v moderním provedení imitace betonu až ke stropu. Zařízení sladěno v barvě „lesklý chrom“.

Vedle koupelny je umístěn pokoj pro hosty s vestavěnými prostornými šatními skříněmi a vestavěným elektrický kotlem.

V přízemí se nachází ještě velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. Nechybí moderní rohová krbová vložka s vestavěnou nikou na dřevo a pochozím sklem, třívrstvé dřevěné podlahy v provedení bělený dub. Ty jsou i v chodbách, v ložnicích pak bělená olše. Vstup na terasu velkým posuvným francouzským oknem. Strop má přiznané dřevěné trámoví opět v běleném provedení v kombinaci s přiznanými kovovými prvky. Kuchyňská linka osazena luxusní kamennou deskou „Nero Assoluto“, která odolává mechanickému opotřebení. Kuchyň obsahuje klasickou varnou desku, dřez a baterii sladěnou s deskou, troubu a přípravu na myčku, kterou lze lehce vestavět.

Stěna s krbem obsahuje niku na lednici a police na míru na nádobí nebo dekorační předměty. Interiéru dominuje betonová stěrka na stěně s krbem a za kuchyňskou linkou.

Po schodišti s dubovým obkladem se vstupuje do patra, které obsahuje kromě malé technické místnosti dětský pokoj, ložnici (pracovnu) a hlavní velkou ložnici. V patře se také nachází hlavní koupelna opět s trendy velkoformátovými dlaždicemi a předměty v lesklém chromu. Obě koupelny mají i větrák a okna. Z horní koupelny je přímo z vany úchvatný výhled na okolní krajinu. V hlavní koupelně je umístěna vana, toaleta a umyvadlo. V obou koup. vyhř. podlahy.

Terasa z tepelně finské borovice ThermoWood s dlouhou životností. Zahrada je osazena travou a po obvodu smrkovým živým plotem. Plot pozink., podhrabové desky. Posuv. brána s el.ovl. Před domem pohodlné parkování pro dvě auta. Okolí stavby tvoří novostavby rodinných domů. V blízkosti vyhl. restaurace U Zrzavého paviána s výbornou kuchyní.

Les v bezprostřední docházkové vz., ideální pro procházky po Brdských lesích a jízdu na kole. Školka 1 km v přileh. Svinařích, další školky v Řevnicích.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456635
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha128
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.