Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1570 m² bez realitkyMalostranská, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský kraj

Malostranská, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský kraj
Cena2 119 500 Kč

Tato nemovitost již od 8 989 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pozemek se nachází v lokalitě Bydlení Malostranská - v malé rozvojové lokalitě doplňující stávající, již zabydlenou, jednostrannou zástavbu ulice Malostranská, na příjemném jihozápadním okraji města Hostomice, s úchvatnými výhledy na okolní Brdy.

Příhodná lokace v rámci města umožňuje snadný a rychlý přístup jak do centra, tak do krajiny a lesa. Zároveň zaručuje bydlení v klidné – neprůmyslové části města.

S ohledem na již existující jednostrannou zástavbu kompletně zabydlené ulice s funkční existující infrastrukturou, budou budoucí obyvatelé od počátku bydlet ve funkční ulici a nikoliv „na staveništi“. Zároveň se kolem pozemků žádná další zástavba neplánuje a nehrozí tak, že by se staveniště objevilo kolem pozemků.

Na pozemek jsou přivedeny všechny dostupné inženýrské sítě (elektřina, vodovod, kanalizace a plyn), které jsou ukončeny tak, aby se kupující mohl ihned napojit a nemusel do nich již dále investovat (tzn. stačí si zažádat o elektroměr, vodoměr a plynoměr).

Přímo před pozemkem se také nachází rozvod pevného stabilního internetu (pevné telefonní linky). Samozřejmostí je i možnost bezdrátového připojení k internetu prostřednictvím hned několika poskytovatelů připojení – s přímou viditelností na vysílače. Mobilním signálem je pozemek pokryt dokonale – s přímou viditelností na vysílače všech operátorů.

Pozemek se již povoleným a realizovaným vjezdem napojuje přímo na stávající přilehlou asfaltovou komunikaci II. třídy, která je ve vlastnictví a správě Středočeského kraje a je tak udržována v dobrém stavu. Zároveň je tato komunikace v zimních obdobích prohrnuta o ošetřena jako jedna z prvních.

Koupí pozemku v lokalitě Bydlení Malostranská tak neriskujete, zda bude přístupová komunikace k pozemkům vůbec nikdy dostavěna, nejste v nejistotě, zda se bude v budoucnu o komunikaci někdo starat a zda jí bude někdo v zimě udržovat sjízdnou.

Mezi komunikací a hranicí pozemků je také již realizováno nové stromořadí, které navazuje na stávající zeleň a dotváří tak příjemný zabydlený vzhled ulice.

V této lokalitě jsou k dispozici i další volné stavební pozemky o velikostech od 1.150 m2 do 1.600 m2.

Více informací na: www.bydlenimalostranska.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456732
VlastnictvíOsobní
Plocha1 570

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.