Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyKřížkovského, Ostrava - Muglinov, Moravskoslezský kraj

Křížkovského, Ostrava - Muglinov, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč


Nabízím k pronájmu slunný byt 1+1 v osobním vlastnictví, rozloha 42 m2, který se nachází v klidné části Slezské Ostravy, na ulici Křížkovského, vzdálenost od nejbližší zastávky MHD dvě minuty. Byt se nachází ve 2. NP v domě po celkové revitalizaci – zateplení fasády, výměna oken, výměna vchodových dveří, výmalba chodeb, elektřina. Byt je kompletně vybaven (plynový sporák, lednice, pračka, kuchyňská linka, nábytek, koberce, TV, rozkládací pohovka, sprchový kout).

Součástí je kuchyň, velký obývací pokoj, koupelna, toaleta a výhodou je samostatná šatna na uskladnění věcí. Byt je k dispozici od 1. 8. 2018, dohodou možno i dříve. Hledám klidnou osobu k dlouhodobému pronájmu. Nájem včetně záloh za vodu, elektřinu i plyn činí 7500 Kč měsíčně. V ceně není pouze internet, přípojka v bytě je instalována. Vratná kauce dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456943
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.