Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 20 m² bez realitkyBotanická, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Botanická, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč


Pronajmu pokoj. Je to velice pěkný pokoj. Přesto ho pronajmu.

Má skříň, vlastně několik skříní Stejně tak stůl větší a stolek menší. Velkým oknem se budete moci kochat pohledem ze čtvrtého patra do klidné jednosměrky. Jednoduchá kancelářská židle dobře poslouží k sezení. Máte zde taktéž komodu a noční stolek. Nábytek je předchozích spolubydlících, za tisícovku vám ho ale nechají. Pokud máte vlastní, tenhle se odveze. Určitě se nebudete celou noc jenom učit, nebo pařit s kamarády ve městě a plánujete i spát, bude se vám hodit postel, která zde není. Pokud vám stačí matrace, dvě vám věnuji. V pokoji - na 20m2 - může bydlet lidí kolik chce, maximálně ale dva.

V bytě, ve druhém pokoji bydlím pouze já. Byt má 76m2, místa je zde dostatek. Občas zde přespí moje přítelkyně. Není moc tichá, ale tyhle staré dřevěné dveře mají dobré akustické vlastnosti a ostatně, mezi pokoji je kuchyně a záchod.

Kuchyně disponuje kromě sporáku, lednice kombinované s mrazíkem, rychlovarné konvice, pomalých hrnců, topinkovače, toustovače, malé vlnky, mixéru i drobnostmi jako hmoždíř, louskáček, váleček na těsto nebo dalšími kulinářskými náležitostmi. Za kuchyní je špajz, kde se vejdou všechny vaše potraviny a nápoje.

Na záchodě je záchod. Jo a je tam okno s historickým mechanismem dálkového otevíraní v případně nutnosti větrání. Z chodby se pouze pár kroky dostanete do všech místností. Je to praktické. Chodba je prostorná, že by se zde vešel i gauč. Gauč ale není, i když jsem dlouho snil udělat si útulné místo na setkání spolubydlících. Třeba na to dojde. Na chodbě je tedy pouze botník a věšák na naše bundy, klobouky deštníky, šály, čepice, klíče, a obuvák. Můžete využít také vysavač, žehličku, nebo vrtačku, kterých sídlem je kumbál za vchodovými dveřmi, s dostatkem místa i na kolo.

Koupelna je menší, takže vanu nehledejte. Zato je zde velice dobrý sprchový kout s teplou vodou, který k mytí poslouží víc jak dostatečně. Pračka je s předním plněním a pere taktéž velice dobře.

Dům je to sice starý, cihlový, s atmosférou, byt je čistý a udržovaný. Trvale udržitelnou a udržovanou čistotu a pořádek vyžaduji taky od spolubydlících.

Byt má internet, jednoho Slováka (mě) a sousedy. O těch nic nevím. V domě je výtah. I když je ozdoben štítkem o platném revizním certifikátu, je tak starý, že se bojím svézt. Budete potřebovat odvahu, nebo zdravé nohy.

Z domu je přístup do uzavřeného vnitrobloku, kde se lidi z ulice nedostanou. Krásné staré stromy, tráva, lavičky a hlavně klid vybízí k nedělnímu čtení knížky. Nechápu to, ale nikdo sem nechodí. V létě zde grilujeme.

Nejlepší je ovšem poloha. Za pěti minut jste v Lužáneckém parku, na fakultě stavební, právnické, nebo přírodovědecké. Do 5 minut chůze je taky 20 hospod (nekecám), 6 vináren, 7 kadeřnictví, kino, posilovna, tenisové kurty, 2 supermarkety, nebo nožířství. Zastávek je v okolí mnoho všemi směry. Pod oknem Zahradníkova (32) pod kopcem Pionýrská (1,6,25,26), na kopci Konečného náměstí (3,11,12) a Sušilova (32,34,36). Na České jste za 15 minut po vlastních, za 5 na kole.

Pokud vám byl udělen titul, můžete si ho napsat na zvonek, poštovní schránku i na dveře bytu. Pokud ne, vaše jméno jistě postačí, aby vás návštěvy našli.

Pozvat na víkend kamarádku, nebo nabídnout nocleh sympatickému klukovi, kterého jste poznali večer na Flédě, není problém.

Já jsem 29 letý pracující stavař s pozitivním vztahem ke sportu. Není problém se se mnou na čemkoliv domluvit. Byt není můj, bydlím tady v podnájmu. Vratná kauce ve výši 4450 na osobu se platí majiteli. Nájemné včetně všech poplatků je 7000 měsíčně za pokoj. Pokoj je volný, připravený k vašemu nastěhování. Napište mi a domluvíme se na prohlídce. Pokud tenhle inzerát čtete, jakože čtete, nemusíte se ptát, jestli je nabídka aktuální.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457096
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.