Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 23 m² bez realitkyTrojická, Praha - Nové Město

Rezervováno
Trojická, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Pronájem útulného studia 1+kk na ulici Trojická 9, Praha 2, 100 m na oblíbenou Náplavku a Rašínovo nábřeží, 200 m metro B Karlovo náměstí. Byt se nachází ve 4. patře historického domu s výtahem, po rekonstrukci. Skládá se z pokoje s kuchyňskou linkou, chodby, koupelny s toaletou. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, vybavený novým nábytkem a spotřebiči (sporák, lednice, pračka). Požadujeme kauci 22 000 Kč. Pouze pro nekuřáky! Nastěhování ihned.

Rent of studio 1 room with small kitchen(23 m2) at Trojicka 9, Prague 2, 100m to the river bank "Rasinovo nabrezi", 200 m metro B station "Karlovo namesti". 4th floor with elevator, reconstructed historic building. The studio contains living room (with folding bed), small kitchen corner, bathroom with toilet and small entrance hall. The studio is partially reconstructed, fully furnished with new furniture and electrical appliances (washing machine, fridge, cook stove). Deposit 22 000 CZK. Only for non-smokers. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457145
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha23
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.