Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 22 m² bez realitkynáměstí Tomáše Garrigue Masaryka, Holice - Holice v Čechách, Pardubický kraj

náměstí Tomáše Garrigue Masaryka, Holice - Holice v Čechách, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné2 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Tento salon již běží sedmým rokem. Bohuzel mi kolegyně odešla do svého vlastního salonu a momentálně zde stále pracuji na částečný úvazek při své mateřské, nemohu sama vyhovět všem klientům, při mých dvou dětech a dalším rodinným povinnostem. Proto bych uvítala výpomoc a oživení do svého kadeřnictví. Svoji práci dělám srdcem a věřím, že najdu k sobě podobnou kolegyni, která bude mít svoji práci ráda. Cena za křeslo je za 5tis.. cena je včetně energií. Salon je plně vybaven, moderně. Zkoulodován a vyhověn normám EU(bezbariérový přístup vč. WC inval. Nově vymalován loni na podzimu. Nachází se přímo na frekventovaném místě na náměstí v Holicích u parkoviště, 10m od polikliniky, 12m Albert atd.. V salonu se nachází další služby - fotografování, kosmetika.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457215
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha22
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.