Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 55 m² bez realitkyKunčice pod Ondřejníkem, Kunčice pod Ondřejníkem - Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Kunčice pod Ondřejníkem, Kunčice pod Ondřejníkem - Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena3 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 839 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte opravdu kvalitní a zdravé bydlení? Nabízím k prodeji zcela originální rodinný dům dřevěné srubové konstrukce /zhotovitel renomovaná fy. Sruby Pacák/ s nízkými provozními náklady, o celkové podlahové ploše 55m2, na prostorné parcele o celkové výměře 1594 m2.

Stavba splňuje ta nejpřísnější kritéria zdravého bydlení za využití přírodních materiálů s umístěním v podhůří Beskyd s výhledem na okolní horská panorama, do kterého se ihned zamilujete.

Srub má v přízemí krytý vstup s terasou, kuchyni s obývacím pokojem, ložnici, chodbu se schodištěm, koupelnu a WC.

V patře - podkroví se nachází dva pokoje a chodba. Ve srubu je podlahové vytápění s možností dálkového GSM ovládaní. Kuchyně zhotovená z originálního holandského nábytku, a osazena moderními spotřebiči. Ohřev vody je zajištěn bojlerem /zn. Dražice Okce 125 2kW/, v domě je instalován elektrický kotel / zn. Prothrem Ray 9K 9k 9kW/ - s připojením na podlahové vytápění celého spodního patra. Pitná voda je zajištěna napojením na veřejný vodovod obce /společnost Kunčiská, s.r.o./, odpadní vody jsou v součsné době svedeny do žumpy, s plánovanou realizací přípojky do obecní kanalizace v r. 2019. Bez spotřebiče, je v centrální místnosti zkolaudován jednoprůduchový zděný třísložkový komínový systém zn. EKO Universal DN 160mm/ s přípravou pro napojení kachlových či krbových kamen.

Zahrada je profesionálně upravená včetně terasy a pozemek je celkově oplocen.

Na pozemku se nachází samostatné venkovní kryté stání určeno pro dvě vozidla, a před domem otevřené stání pro čtyři vozidla. Energetická náročnost budovy C. Kolaudováno k bydlení 25.11.2014.

Velmi dobrá občanská vybavenost v obci a blízkém okolí se snoubí s překrásným bydlením v podhůří Beskyd s nepřeberným množstvím sportovních a relaxačních aktivit, golf na Čeladné a Ostravaici, ski Opálená, Pustevny, Pálkovice, cyklo a turistické stezky, a také s dostupností potravin místního zemědělství, - farmářské mléčné výrobky fy. Menšík a Macura atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457231
Dispozice3+kk
Plocha pozemku1 594
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.