Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 2400 m² bez realitkyHradec-Nová Ves - Nová Ves u Jeseníka, Olomoucký kraj

Hradec-Nová Ves - Nová Ves u Jeseníka, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velkou, částečně zařízenou chalupu s velkou stodolou a kůlnou za domem, s velkým pozemkem (2.400m2) a krásným výhledem.

V přízemí je zádveří, předsíň s kamny na tuhá paliva, 2 a 1/2 místnosti a kuchyň + 1x koupelna s vanou a wc + 1x sprchy a další wc + veliká maštal, ze které by šlo udělat 1-2+1 s vlastní sociálkou a zvláštním vchodem. V prvním patře je 2+kk + 2 komory + samostatné wc. Nad tím je nevyužitá prostorná půda. Nad maštalí by šlo též udělat další místnosti, se vstupem z předsíně prvního patra nebo z maštale. El. 220/380 s tarifem na noční proud, téměř všechno vedení je nové, v mědi. Voda jak obecní, tak ze studny s výkonným ponorným čerpadlem a tlakovým zásobníkem. Kanalizace je již napojena na obecní + původní septik. Vytápění krbovými kamny na dřevo, s rozvody do radiátorů. Zastavěná plocha, chalupa s maštalí, stodolou a kolnou, je zhruba 300m2 (zhruba 10,9m x 27,6m + 6m x 8m). Zkouška energetické náročnosti nebyla provedena, takže je uvedeno G. Cena 1.790.000Kč, dohoda možná. Tel. 606 233 746, luminfb@seznam.cz

PS: k chalupě je možno přikoupit i vedlejší stavební pozemek s téměř 12ti hektary přilehlých pozemků, na nichž je vydatný pramen napájející obecní rybník.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457269
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha2 400
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.