Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 47 m² bez realitkyKamýcká, Praha - Sedlec

Kamýcká, Praha - SedlecČástečně vybaveno
Cena3 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 443 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji krásný, prostorný, malý byt (46,9 m2) s terasou (8 m2) a vlastní zahrádkou (46,9 m2) v malebném a klidném prostředí pražského Suchdola. Byt se nachází v čtyřpodlažním domě z roku 2006, který je součástí malého rezidenčního komplexu Nad Vltavským údolím (pět domů). Zastávka autobusu je minutu chůze od domu, do lesa dojdete za tři minuty. Byt se skládá z velkého, světlého pokoje s kuchyňským koutem (36,9 m2), z něhož je vstup na terasu se zahrádkou, a předsíně (4,3 m2) s vestavěnou skříní. Příslušenství bytu tvoří koupelna (4,2 m2), samostatná toaleta (1,5 m2). K bytu náleží sklep (2,7 m2).

Byt prodáváme s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (lednička, myčka, varná deska, elektrická trouba, digestoř). Je vytápěn plynovým kotlem společným pro celý dům. Byt a terasa jsou chráněny instalovaným alarmem.

Autobusy 107 a 147 se do deseti minut dostanete na metro A (Dejvická), za dalších deset minut jste v centru Prahy.

V místě je dobrá občanská vybavenost: školky, základní škola, obchod s potravinami, pošta, lékařské středisko a lékárna. Tři minuty pěšky od domu je sportovní centrum České zemědělské univerzity s bazénem přístupným veřejnosti. Velkou výhodou je blízkost přírody a spousta zeleně. Parkování u domu a na ulici je bez poplatku. Kaufland a Lidl jsou deset minut jízdy autem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457276
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha47
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.