Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyŽerotínova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Žerotínova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena3 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ideální byt pro aktivní rodinu. Parkování v modré zóně před vchodem a cca. 3min. na zastávku Ohrada / Biskupcova. Byt se nachází v 5. patře s novým výtahem. Bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí interiéru (2016) a aktuálně se rekonstruuje exteriér + sklep (cca. 2 m2). Dispozice bytu - 2kk; chodba z které se vstupuje na samostatnou toaletu a kumbál. Z chodby se vstupuje do kombinované kuchyně s obývacím pokojem se vstupem na menší balkónek. Z kuchyně je vstup do samostatného pokoje, aktuálně využívaném jako ložnice a pracovna a dále do koupelny se sprchovým koutem. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba. Topení je řešeno prostřednictvím lokálního plynového topení (tzv. Wawky). Byt je zařízen v lehkém stylu, vhodný k nastěhování (nebo jako investice - AirBnB s odhadovaným obratem kolem 30 000,- / měsíc). Zařízení bytu je v ceně (popřípadě můžeme odstěhovat). V případě bydlení 2 členné rodiny, jsou náklady na bydlení cca 3 000,-.

Perfect apartment for active family. Parking in the blue zone in front of the house. Approx. 3min. to tram / bus stop Ohrada / Biskupcova. The apartment is located on the 5th floor (new personal lift). Interior of the house has been renovated in 2016 and currently beeing reconstructed the exterior + cellar (approx. 2 m2). Disposition - 2kk; hallway from which you enter the separate toilet and closet. From the hallway you enter into the combined kitchen and living room with access to a smaller balcony. From the kitchen is the entrance to a separate room, currently used as a bedroom from which you can enter bathroom with shower. There are floating floors and tiles. Heating by a local gas heating (ie. WAW). The apartment is decorated in a light style, suitable for living (or investment - Airbnb, with an estimated turnover of about CZK 30,000, - / month). Furniture is included in the price (or we can remove it). In case of living of 2-member family, housing costs are about 3 000, -.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457354
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.