Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyNa Krčské stráni, Praha - Krč

Na Krčské stráni, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné950 Kč


Nabízím POUZE ke krátkodobému pronájmu slunný a tichý apartmán u stanice metra Budějovická, blízko nákupního centra DBK, business centra Brumlovka či Pankrác. Apartmán je ideálním místem pro Vaše obchodní cesty, kdy máte vše potřebné po ruce.

Apartmán je složen z velkého pokoje, chodby, vestavěné skříně, koupelny a balkónu.

Součástí apartmánu je vysokorychlostní internet, horko varná konvice, malá lednička a základní nádobí. Samozřejmost je úklid apartmánu každý den a výměna ručníků.

Ideální doba k pronájmu 2-10 nocí, a to z důvodu absence plnohodnotné kuchyně. Není možný pronájem na delší dobu, ani v budoucnu.

Zvířata nepovolena.

Kouření zakázáno.

Cena 950 kč/noc.

Platba na fakturu.

This cozy, sunny holiday home is located in a quiet, sunny position close to the historic town centre. Situated in Prague 4, directly on subway station - calm area of the city (with many shops & restaurants), only 3 metro stops from the historical spot Vyšehrad & 5 stops to the centre (Muzeum stop). It's an ideal apartment for a couple who wants to enjoy Prague and peaceful accommodation or for a Business Trip. Near to the business centrum Brumlovka or Pankrac.

In the apartment is fridge and dishes. Part of the aparment is also small balcony.

Room is located in second floor. There is a high-speed internet connection (wifi). Apartment size circa 30 m2. Possible occupancy 2 person. Towel, linen and toiletries are provided.

We do clean apartment every day, laundry once every 5 days for stays at least 5 days long (scheduling per your convenience).

Ideal time to rent - couple of days - one week. Impossible long term rentals.

Iam always here to help, so I respond to emails, texts and calls straight away. I give all my guests top recommendations and everything which will make them feel at home and comfortable with getting to know the Prague city.

Subway is 5 minut walking from the house - line C. You will be in Museum (Wenceslas Square) in 10 minute. Comfortable parking in front of the house.

No animals. No smoking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457372
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.