Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 118 m² bez realitkyDukelská, České Budějovice - České Budějovice 6, Jihočeský kraj

Dukelská, České Budějovice - České Budějovice 6, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Přímý majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk s balkonem, spíží a technickou místností, o rozloze celkem 118 m², ve zvýšeném přízemí čtyřpatrového zděného domu bez výtahu, ul. Dukelská, České Budějovice.

Velice pěkný a útulný byt prošel před cca 10 lety kompletní modernizací. Vybrány a zatepleny podlahy, nové podlahové krytiny, elektroinstalace, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, nová koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné sociální zařízení WC, dřevěné dveře a obložky. Dřevěná eurookna s protihlukovými skly mají zásadně pozitivní vliv na hlukový komfort. Podlahy pokrývá plovoucí podlaha a dlažba. Vytápění a ohřev vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem. Možnost přitápění krbovými kamny. Výška stropů 2,8 m.

Z prostorné chodby jsou samostatné vstupy do koupelny, na WC, na balkon, do spíže, do kuchyně, obývacího pokoje a jednoho pokoje, který je průchozí a spojuje ložnici s obývacím pokojem. Dveřmi vedle kuchyňské linky se vchází do technické místnosti, kde je plynový kotel a přívod vody na pračku.

Byt je částečně zařízený (2 sedací soupravy, velká šatní skříň v ložnici, menší skříňky). Kuchyňská linka je vybavena plynovou varnou deskou, elektrickou troubou a myčkou. Internetové připojení k dispozici. Nájemce může také využít sklep.

Výhodná poloha v blízkosti centra, veškerá občanská vybavenost v dosahu chůze. Parkování před domem.

Jen dlouhodobý pronájem, min. 1 rok. Měsíční nájemné 9.000,- Kč plus 500,-Kč záloha na vodu. Plyn a elektřina budou přepsány na nájemce (cca 2.500,-Kč dle vlastní spotřeby). Vratná kauce jedno měsíční nájemné. Byt je k dispozici od 1. 4. 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457436
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha118
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.