Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 120 m² bez realitkyŠtítného, Praha - Žižkov

Štítného, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena11 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 467 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nový byt, nemusíte platit daň z nabytí nemovitosti (4%)!

Nabízíme na prodej luxusní půdní byt 3+kk, byt se nachází v 5.NP v novém rezidenčním objektu REZIDENCE ŠTÍTNÉHO 28. Celková plocha bytu je 119,8m2. Byt je orientován na jih a sever směrem do ulice a do vnitrobloku. Vysoký standard vybavení – bezpečnostní vchodové dveře, parkety, podlahové topení, interiérové dveře vysoke kvality a kuchyňska linka. 2x koupelny s vanou a sprchovym koutem, 3x WC. Je to velký prostorný a světlý byt, který ma individuální charakter. V bytě je možnost přípravy krbu a jsou k dispozice k dokupení garážové stání (800 000,- Kč) v podzemním parkovišti.

Rezidence se nachází v srdci Prahy 3, na Žižkově, v ulici Štítného, v blízkosti centra města. V oblasti je zajištěna veškerá potřebná infrastruktura pro pohodlný život (OC Flora, multikino, školka, škola, pošta, …). Skvělá dopravní dostupnost do centra. Nejbližší zastávka tramvaje Lipanská zajištuje výbornou dopravní dostupnost, zejména linka č. 5, 9, 26 a noční tramvaje č. 55 a 58. Nedaleko se také nachází autobusová zastávka Rokycanova, kde jsou v provozu linky č. 136 a 175. 

Nový projekt REZIDENCE ŠTÍTNÉHO 28 nabízí pohodlný městský život v rozšířené části pražského centra – lokalitě Žižkova. Projekt je harmonickým spojením kulturně historického a architektonického dědictví Žižkova s komfortem moderního života. Unikátní kompoziční řešení je umožněno kompletní rekonstrukcí stávajícího objektu se zachováním původní fasády a vybudováním moderní komfortní novostavby ve vnitřním dvoře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457460
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.