Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkytřída Kapitána Jaroše, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

třída Kapitána Jaroše, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 314 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Tento úžasný KOMPLETNĚ VYBAVENÝ apartmán nabízí komfortní ubytování v klidné čtvrti poblíž největšího brněnského parku Lužánky. Historické centrum města se nachází v docházkové vzdálenosti od apartmánu. Apartmán je plně vybaven jak nábytkem, tak dalším potřebným vybavením stylu "airbnb" včetně lůžkovin. Najdete v něm: obývací pokoj s pohodlnou rozkládací sedačkou (na fotce je ještě stará, menší), plně vybavený kuchyňský kout se spotřebiči (lednice, mikrovlná trouba, hrnce, talíře apod.), jídelní kout s romantickým výhledem na městské divadlo a pohodlnou postel včetně peřin a lůžkovin. Dále disponuje technickou místností s oknem, v níž se nachází pračka, žehlicí prkno, žehlička, vysavač, kotel a úklidové prostředky. Tato místnost dříve sloužila dokonce jako dětský pokoj. Televize a internetové připojení jsou samozřejmostí. Koupelna je vybavena vanou.

Tento moderní apartmán byl vystavěn v roce 2011 v posledním podlaží historické secesní památkově chráněné budovy z roku 1880, o níž se píše v knihách o architektuře 19. století možná i proto, že vizuálně připomíná Kolowratský palác. Budova je nyní nově zrekonstruována (čili vypadá lépe než na přiložených fotkách).

V budově se nachází výtah, apartmán je dále dostupný od výtahu po schodech.

Věříme, že atmosféra apartmánu Vás opravdu okouzlí.

Apartmán je k dispozici ihned - po vystěhování současné nájemnice.

K dispozici je kvalitní vysokorychlostní připojení k internetu (již kalkulováno v ceně služeb).

Pozn.: Služby jsou kalkulovány pro 1 osobu (2 osoby = +500 Kč za služby).

Our lovely FULLY EQUIPPED apartment Attico Romantico has "airbnb" style and is situated in a calm street within a walking distance from the city centre. Historical sightseeing, culture and relax areas are at your fingertips as the street is located near the largest and popular park of the city as well as the largest swimming pool and fitness area, several fancy restaurants and theatres.

The apartment is fully equipped and furnished and offers a living area with a comfortable folding sofa (not the same as on the picture, we bought a new bigger one that you can see during viewings), TV, and fully equipped kitchenette in one room, and a dinette with a lovely view of city theatre and a comfortable double bed with all the linen in the other adjacent room. The bathroom is equipped with a bathtub. Wi-Fi internet connection is available. There is also a technical room with a window, wher you find washing machine and cleaning utilities, even though this room served to previous owners also as a children room for a 4 year old.

This new and modern apartment was built in 2011 in the last floor the historical building built in 1880 in the Art Noveau Style. You can find this house among others in books on architecture of the 19th Century and it reminds of another famous building in Prague, the Kolowrat Palace. The building is already newly reconstructed so it looks much better than on the attached picture.

The elevator is available, though you need to take a few steps to reach it and about 13 steps to the apartment.

We hope that the romantic atmosphere of the apartment will enchant you.

The appartment is available immediately upon agreement!

The high speed internet is included in the service costs that are calculated for 1 person (2 tenants mean +500 CZK increase on the services).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457511
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí 28. října
🚶 308 m (4 min)
PoštaArbela
🚶 220 m (3 min)
ObchodPotraviny Bingo
🚶 302 m (4 min)
BankaPartners
🚶 359 m (4 min)
RestauraceIndia Thali
🚶 63 m (1 min)
LékárnaBiovita
🚶 358 m (4 min)
ŠkolaZUŠ Jaroslava Kvapila
🚶 261 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚶 334 m (4 min)
SportovištěMy Fit
🚶 260 m (3 min)
Hřiště
🚶 231 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.