Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 619 m² bez realitkyNa Vyhlídce, Králův Dvůr - Levín u Berouna, Středočeský kraj

Na Vyhlídce, Králův Dvůr - Levín u Berouna, Středočeský kraj
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej atraktivního pozemku ve vyhledávané lokalitě Králův Dvůr - Levín. Lokalita navazuje na původní zástavbu, na pozemku možno ihned zahájit výstavbu RD. Kompletní infrastruktura s veškerými inženýrskými sítěmi na hranici pozemku - voda, kanalizace, plyn, elektřina, asfaltová komunikace, chodník, veřejné osvětlení. Velikost pozemku 619 m2.

Výborná dopravní dostupnost - dálniční sjezd Exit22 na D5 je 2 km, přímo u lokality autobusová zastávka s přímým spojením do Prahy (Zličín, Motol, Butovice). Spojení MHD zajišťuje 35 autobusových linek denně. Autem jste na Zličíně za 15 min.

Pozemek je rovinatý s jižní orientací. Z pozemku je krásný výhled do okolí, v blízkosti chráněná krajinná oblast Křivoklátsko, velké množství cyklostezek. Celkově má oblast Králův Dvůr/Beroun okolo 25 000 obyvatel a tudíž kompletní občanskou vybavenost.

Pozemek je možno převzít s úvěrem ve výši 890.000,-Kč, zafixovaným ještě na 3,5 roku s úrokem 1,99% (již započítáno v ceně pozemku). V případě jednorázového splacení se cena navyšuje o mimořádnou splátku 89.000,-Kč.

RK prosím nekontaktovat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457525
VlastnictvíOsobní
Plocha 619

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.