Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 112 m² bez realitkyPražská, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský kraj

Pražská, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!R.K NEVOLAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mezonetový dvougenerační třípatrový byt s terasou a dvěmi místy na parkování, v krásné a podmanivé přírodě Posázaví s výborným spojením na Prahu a plnou občanskou vybaveností v místě. V prvním patře se přes prostornou terasu určenou k relaxu, rodinému posezeni, grilování, vstoupíme do předsíně, které jsou zajištěny bezpečnostními dveřmi. Zde se nachází vestavěná skřín s botníkem a snížený úložný prostor. V prvním patře je garsoniéra 40 m2 s kuchyňským koutem a sociálním zařízením. Garsoniera je vybavená vestavěnými skříněmi a sklápěcí postelí. Po novém dubem obloženém schodišti se dostáváme do druhého patra, kde se nachází obývací prostor s kuchyňským koutem od fa. Oresi, který je vybaven spotřebiči AEG (troba, indukční deska, myčka na nádobí, kombinovanou lednicí Whirlpool a mikrovlnou troubou a digestoří, multifunkční velkokapacitní skříní, jídelním stolem s šesti pohodlnými křesílky. Ze všech stran je bezproblémové sledováni televize umístěné na otočném držáku. Vedle kuchyňského prostoru, je stěna obložená dřevem, za posuvnými dveřmi se nachází socialní zařízení se sprchovým koutem, vybavené pračkou Gorenie a sušičkou Whirpool. Tento víceůčelový pokoj je vybaven pohodlným a vzdušným spacím prostorem, který se dle potřeby a šikovným člověkem dá předělat na šatní skříň. Dominantou prostoru je celodřevěné fortelně vyrobené schodiště, kterým se dostaneme do třetího patra. Zde jsou dva pokoje využivané jako dětské. Ve spojovací chodbě a větším pokoji, jsou vestavěné úložné prostory dostatečné veliké k uskladnění oblečení, hraček, učiva atd . Vedle skříně ve větším pokoji, je umístěn boiler AEG 120L, který je skrytý za lehce vytahující dřevěnou stěnou. Z obou pokojů je nádherný, dechberoucí výhled na Požárské lesy a Benešovsko. V zimě je v nedaleké Chotouni umístěn vlek s příjemnou a slušně upravenou sjezdovkou i pro méně zdatné milovníky zimních sportů. Nebo můžete využít okolní zasněžené pláně na běžky, případně se jen tak toulat po zajímavě členěné krajině. V létě houbami prosicenými lesy, která dokáže spolehlivě vymazat prožitky těžkého dne. Jedinečná příležitost pro větší rodinu k příjemnému soužití více generací. Byt je kompletně zateplen.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457529
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha112
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.