Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 2+kk • 50 m² bez realitkyDalimilova, Praha - Žižkov

Dalimilova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena6 433 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 282 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji ateliér dispozičního řešení 2+kk s balkonem ve druhém patře cihlového domu, který nyní bude procházet rozsáhlou rekonstrukcí jak společných prostor tak samotný ateliér se prodává kompletně dokončený a včetně zařízení, tak jak je již navrženo ve vizualizacích. Dům s novým výtahem, nová špaletová okna ateliéru jsou orientována do klidného dvora. Ateliér bude připravený k předání po rozsáhlé rekonstrukci - nová okna, vstupní dveře, interiérové dveře, topení + ohřev vody (centrální plynová kotelna v domě, vše bude mít vlastní měřáky), podlahy, koupelna, příprava na kuchyni (kuchyně není součástí dodávky), elektro (silno+slabo),..

Renovace společných prostor by měla být dokončena nejpozději do jara roku 2018.Okna jsou orientována do klidného dvora.

5 NEJ:

Dům po rozsáhlé rekonstrukci se společnými prostory

Vyhledávaná lokalita - Praha 3

Nádherné výhledy na Vítkov

10 min. - metro /tram /bus

Místo protkané historií

Chtěli byste být součástí historické části Žižkova, se kterou se pojí mnoho známých příběhů? Klidná ulice Dalimilova, ležící mezi Kostnickým náměstím a Cimburkovou ulicí vám tuto možnost nabízí. Kronikář Dalimil, podle kterého byla ulice pojmenována by jistě dlouho neváhal. Tato lokalita je totiž příběhem sama o sobě. Rezidence v jedné z nejstarších ulic Žižkova, Rezidence U Kronikáře, vám nabízí vše, po čem jste kdy toužili. Spojení historické lokality a nedalekého centra vám dává nové možnosti jak trávit svůj volný čas, jak žít…

V Rezidenci U Kronikáře naleznete v jednom z 10 bytů či 8 atelierů. Lokalita i rezidence dává ale příležitost i podnikavým jedincům, kteří se rozhodli žít svůj sen i v pracovní době. Pro ně tu máme připravené 2 nebytové prostory. I oni tak mohou být součástí celku, který je tolik výjimečný. Dům o pěti patrech, jehož základy dost možná položil známý vašeho pradědečka, zatímco se v Athénách konaly první novodobé Olympijské hry, Vám toho krom své minulosti může nabídnout mnoho…Můžete se těšit na novou, svěží tvář tradiční architektury, která vznikne po rozsáhlé rekonstrukci celého domu, včetně společných prostorů.

Prohlídky jsou možné již nyní po předchozí dohodě!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457572
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.