Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 85 m² bez realitkyNádražní, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj

Nádražní, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám 2x družstevní mezonetový ( přízemí s půdní nástavbou ve dvou podlažích), byt cca 85 m2 ( obytná 100m2) v bytovém domě se 4 byty.

1. byt – orientace SV – cena 1400 000 Kč

V celém bytě - nové rozvody vody, odpadů a elektřiny, přízemí po částečné rekonstrukci, 2 koupelny, 2 xWC a 2 x kuchyňský kout, 1.a 2.patro nové).K bytu náleží předzahrádka cca 100 m2 s přízemní terasou, úložný venkovní prostor, 2 sklepy.

2. byt – orientace JZ – cena 1200 000 Kč

V celém bytě nové rozvody vody a odpadů + částečné rozvody elektřiny v půdní nástavbě, kterou je nutno dokončit. Možno vybudovat nadzemní podsklepenou terasu ( je stavebně povolena). K bytu náleží předzahrádka cca 90m2. Nutno osobní návštěva.

Možnosti obou bytů jsou variabilní. Oba mezonety lze využít i jako dvougenerační ( 2 nezávislé vchody ), popř. k pronájmu.Byty nelze použít jako zástava k hypotéce, převod do OV plánován v budoucnu bezplatně. Dům je stále ještě v průběhu postupné vnější rekonstrukce.

K dispozici je i zahrada ve svahu k pronájmu za minimální cenu ( libovolná výměra). Internet a televize – připojeno přes optický kabel. Do lesa i k řece 5 minut chůze. Občanská vybavenost: supermarket Albert - 10 min chůze, vlakové nádraží 5 min chůze - hlavní tah Brno-Česká Třebová, vlak jezdí každou půlhodinu oběma směry (Brno Hl.nádraží – 25min) - parkovací místa po celé ulici (dům je situovaný ve slepé ulici) - MŠ. ZŠ a ZS je v dosahu do 10 minut chůze, MHD .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457589
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBE

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.