Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 110 m² bez realitkyVýstavní, Řepiště - Řepiště, Moravskoslezský kraj

Výstavní, Řepiště - Řepiště, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt se nachází v 1. patře (2.NP) rodinného domu v klidné části obce Řepiště u Frýdku. Obec Řepiště se nalézá mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem, s oběma městy je autobusové a vlakové spojení. V obci je obchod, restaurace, lékař, pošta, ZŠ, MŠ, nová tělocvična, tenisové kurty, fotbalové hřiště, atd. V přízemí RD je byt majitele.

V posledních letech prošel dům celkovou rekonstrukcí (nová plastová okna, nová fasáda se zateplením, nové koupelny, ÚT na plyn a TČ, nové dřevěné schodiště). Kolem domu je pěkná udržovaná zahrada s květinami.

Plocha pronajímaného bytu cca 110 m2. Byt je kompletně zařízen a vybaven všemi běžnými spotřebiči.

Pokoje : obývací pokoj, dvě ložnice, jídelna, kuchyň, koupelna, WC, v přízemí vstupní hala, z obývacího pokoje je přístup na balkon se zastřešenou lodžií. Před domem je k dispozici stání pro auto. Přípojka na internet.

Flat is upstairs in the family house in the village of Řepiště between Frýdek-Místek and Ostrava. Surface about 110 m2. The flat has living room, two sleeping rooms, kitchen, bath, WC, entry hall and balcony. Central heating, warm and cold water. Parking place is available. Of course connection to Internet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457592
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
Plocha110
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.