Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 90 m² bez realitkyJihovýchodní IX, Praha - Záběhlice

Jihovýchodní IX, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Byt 2 KK, 70,5 m2 ve 3. NP + mezonetový prostor 19,1 m2. Sklep ANO. Zahrada ANO. Pergola/zahradní terasa ANO. Dítě/Děti ANO. Balkon NE. K pronájmu od 1.1.2019 - 31.7.2019.

-----------

Nově, nadstandardně zrekonstruovaný byt 2 KK, 70,5 m2 ve 3.NP rodinného domu. Zahrada a velká pergola s posezením a grilem, bezproblémové parkování před domem zdarma (není zóna). Na zahradě k dispozici dětské herní prvky. Vhodné pro rodiny s dětmi. Mezonetový prostor o výměře 19,1 m2 je vhodný pro další odpočinek, hrací koutek pro dětí, spaní pro návštěvy apod. Sklepní kóje 7 m2. Předsíň, WC, koupelna - podlahové vytápění. Ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem - krásné dubové parkety. Pračka se sušičkou, lednice, trouba se samočištěním, indukční varná deska, mikrovlnka, myčka, vše nové zn. Elektrolux. V bytě je nucené větrání s rekuperací vzduchu a klimatizace. Vhodné pro alergiky a astmatiky - vzduch prochází speciálními filtry. Ochrana pláště domu, oken a pohybu v bytě alarmem. Požární čidla. Výborná dopravní dostupnost, metro C Roztyly 10 min. chůze nebo 1 zastávka autobusem (zastávka 150 m od domu).

K pronájmu od 1.1.2019 - 31.7.2019.

----------

Pronájem nově nadstandardně zrekonstruovaného, částečně vybaveného bytu ve 3. NP rodinného domu v klidné a žádané lokalitě Starého Spořilova, který vznikl jako rozsáhlý projekt zahradního města ve 30. letech minulého století s charakteristickým urbanismem a architekturou své doby. Dům o 3 bytových jednotkách prošel kompletní rekonstrukcí s cílem zpříjemnit bydlení a minimalizovat jeho provozní náklady. Dům, zahrada a byty v 1NP a ve 2NP jsou dokončeny. Až 80% elektřiny dodává fotovoltaický systém s bateriemi, instalovaný na střeše domu a pergole. Je využita rekuperace vzduchu a solární kolektory na ohřev teplé vody. Energetická náročnost budovy „B+“.

Byt má dispozici 2+kk, 70,5 m2 a mezonetový prostor 19,1 m2. V bytě se nachází předsíň s vestavěnými skříněmi, samostatné WC s umyvadlem. Koupelna vybavena vanou, sprchou s termostatickou baterií, velkým umyvadlem. Vstup do koupelny je z předsíně. V koupelně je nová pračka se sušičkou. V bytě je dále ložnice a prostorný obývací pokoj s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou. Všechny spotřebiče v bytě jsou zn. Elektrolux - energetická náročnost A +++. V předsíni, koupelně a WC je dlažba s podlahovým vytápěním. V ostatních pokojích a na půdičce jsou dubové parkety.

V bytě je použito nucené větrání s rekuperací vzduchu. Není tedy nutné větrat okny. Tato jsou přesto všechna běžně otvíratelná, takže zůstává možnost větrat klasicky. Neustálý přísun čistého vzduch prochází do bytu přes speciální filtry, což je vynikající pro alergiky či astmatiky. V době jara a léta minimalizuje tento způsob větrání jakékoliv problémy s alergiemi. Majitel domu je alergik na pyl, prach a srst zvířat a dbá tedy na čistotu a pravidelnou výměnu filtrů. Byt má klimatizaci k využití pro horké letní dny.

Byt je vybaven samostatným alarmem, hlídajícím plášť budovy v noci, dále pohyb v bytě, kdy je uživatel mimo dům. Alarm umožňuje hlídat i další 2 automobily. Samozřejmostí je požární čidlo. K bytu je prostorný sklep se samostatným vchodem, taktéž vybavený alarmem. Sklepní kóje k bytu ve 3.NP má výměru 7 m2. V dalších prostorách sklepa je technické vybavení domu a potřeby pro zahradu, např. gril. Vstupní dveře do domu a branka zahrady vybaveny samozamykacím zámkem. Otevírání přes videotelefon.

Parkování jsou bezproblémové před domem a v nejbližším okolí, zdama (není placená parkovací zóna). K využití obyvatel domu je udržovaná zahrada s dětskými herními prvky, s venkovní velkou atypickou pergolou, posezením a barem. Vhodné pro rodiče s dítětem/dětmi. V pergole je k dispozici dřez, minilednice, elektřina, možné chlazení.

Poplatky za elektřinu, teplo, teplou vodu a odpad jsou 3 tis. Kč měsíčně. Internet vč. TV (O2) dle vlastní potřeby a nastavení. Údržba zahrady a úklid společných prostor je v základní ceně.

Po dohodě je možná sleva v případě pomoci s údržbou zahrady - sekání trávy, zalévání apod.

Lokalita se nachází v trojúhelníku základních dopravních spojení Prahy a zbytku ČR. Bus na metro a další směry je 150 m od domu, stanice metra C Roztyly pak 10 min. chůze. V lokalitě je kompletní občanská vybavenost. Je vyžadována kauce 50 tis. Kč.

K pronájmu od 1.1.2019 - 31.7.2019.

A new, high-standard renovated flat 2+kk (70,5 m2 with an additional attic loft space of 19,1 m2) on the third floor of a brick stylish villa from 1930´s. Garden with garden sitting and grill, further parking possibilities in front of the house, cellar 7 m2. Suitable for families with children, garden with children´s play area.

Entry vestibule, separated WC, bathroom – all under floor heating. Bedroom, living room with fully equipped kitchen, attic loft space – beautiful oak parquet floor. Separated utility/changing/store room. Washing machine with dryer, fridge, pyrolytic oven, induction cooktop, microwave oven, dishwasher, all Electrolux.

Forced ventilation with recovery system. Advantageous for allergic or asthmatic people – special filter cleared air (no smoking flat, no pets). Heating controlled by thermostat. Alarm system, fire sensors. Video intercom doorbell.

Advance payments for electricity, heating, water and waste are 3.000 CZK/month. Once a year, a breakdown of charges for real consumption of supplies will be done and a balance due calculated (under-/overpayment). Internet incl. TV (company O2) according to individual needs and settings. Garden maintenance and cleaning of common space included in monthly rent.

A refundable deposit of 50.000 CZK is required.

Located in a pleasant residential quarter with preserved architectonical concept of a garden city from 1930´s. Perfect availability, metro C Roztyly 10 minutes walking or one bus stop (bus stop 150 m from house).

Available from 1.1. 2019 - 31.7.2019

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457847
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.